REKLAMI GEÇ

MHP,“AK Parti’yi sollayacağız”

MHP,“AK Parti’yi sollayacağız”

Bekilli’de 28 yaşında genç bir aday ile seçimlere girmeye hazırlanan MHP’nin hedefi ikinci parti olmak. İlçe Başkanı Arif Deniz, Belediye Meclisi’ne en az iki üye seçerek yerel yönetimde söz sahibi olmak istediklerini vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 14:26

ŞENGÜL BOZ
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bekilli İlçe Başkanı Arif Deniz, 30 Mart yerel seçimlerine 28 yaşında genç bir aday ile gideceklerini belirti. Belediye Başkan Adayını şimdilik açıklamak istemediklerini, en kısa zamanda Parti Genel Merkezi tarafından açıklanacağını belirten Deniz, 30 Mart’ta hedeflerinin Bekilli’de 2. Parti olmak olduğunu açıkladı.

“EGE BÖLGESİNİN EN GARİBAN İLÇESİYİZ”
Bekilli’nin bağcılık ve tütüncülükle geçimini sağlayan bir ilçe olduğunu söyleyen MHP İlçe Başkanı Arif Deniz, “Bugün Bekilli’nin köyleri Türkiye’nin en pahalı suyunu içiyor. İnsanlar artık su kullanmaktan korkar hale geldi. Ayrıca, Bekilli geçimini şarapçılık ve tütüncülükten sağlıyor. Ancak bugün çiftçi her iki üretiminden de kazanamıyor. 8 şarap imalathanesinden yalnızca biri ayakta, diğerleri vergi borcu nedeniyle kapanma noktasına geldi. Bekilli, Türkiye’nin en fazla vergi veren ilçesi olmasına rağmen, Ege bölgesinin en gariban ilçesi. Bekilli hak ettiğini alamayan mağdur bir ilçe” dedi.

UMUTLARI ALİ İPEK
Büyükşehir Yasası ile bazı hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nden alacak olması Bekillileri biraz olsun umutlandırdığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Arif Deniz, “Bekilli’nin gerek göz, gerek susuzluk, gerekse alt yapı sorunlarının çözümü için umudumuz, MHP’nin Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni almasıdır. Bu konuda Ali İpek’e güveniyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı