REKLAMI GEÇ

Beyağaç, 38 aslanı için muhteşem bir organizasyon yaptı

Beyağaç, 38 aslanı için muhteşem bir organizasyon yaptı

1997/3 tertip Beyağaçlı 38 genç asker ocağına vatani görevleri için gidiyor. Başkan Mustafa Akçay, askerlere bayrak hediye edip yol harçlığı verdi, “Aslanlar, kutsal vatan görevini yapıp sevdiklerine dönecekler” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 08:30

Beyağaç Belediyesi, muhteşem bir organizasyonla 1997/3 tertip askere gidecek olan 38 aslanı için program yaptı.

Kaymakam Necdet Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Akçay, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Astsubay Başçavuş Mustafa Özarslan ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı ‘Asker Eğlencesi’ ilçe merkezinde yapıldı.

Protokol üyeleri askerlere belediyenin temin ettiği Türk bayraklarını hediye etti. İlçe Müftüsü Fahri Çelik, asker adaylarının sağ salim dönmeleri ve vatanın bütünlüğü adına dua ettirdi. Beyağaçlı 38 aslana kına yakıldı, oyunlar oynandı.

Kaymakam Necdet Özdemir ile Başkan Mustafa Akçay ve Beyağaç komutanı da asker adaylarıyla birlikte Ege’nin yöresel zeybek oyunlarını oynadı.

“ASLANLAR VATAN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIP DÖNECEKLER”
Askerlere yol harçlığı veren Başkan Mustafa Akçay, “Türk milletinin kutsal gördüğü vatani görevlerini icra edecek olan aslanlarım güle güle gidip, güle güle dönecek. Allah onları sevdiklerine nasip etsin. Askerlik görevinin ne denli kutsal olduğu, hain 15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha görüldü. Beyağaç’ın aslanları, bu vatan için gereken neyse yapıp yeniden aramıza dönecekler. Allah onları ve ülkemizi korusun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı