REKLAMI GEÇ

Beyağaç Lisesi mezunları, imeceyle mezuniyet töreni düzenledi

Beyağaç Lisesi mezunları, imeceyle mezuniyet töreni düzenledi

Beyağaç Lisesi’nden bu yıl 14 öğrenci mezun oldu. Dere kenarındaki çay bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde havaya atılan kepler başka bir okuldan ödünç alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2017 Pazartesi, 16:08

Sosyo-ekonomik açıdan Denizli’nin en mağdur ilçelerinden olan Beyağaç’ta bir grup öğrencinin okul müdürünün desteğiyle düzenlediği mezuniyet töreni, “Anadolu gencinin mezuniyeti böyle olur” dedirtti.

Beyağaç Lisesi’nden bu yıl mezun olacak olan 14 öğrenci için Akçay Deresi’nin kenarındaki çay bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Onların salonlarda giyecek kıyafeti, salon tutacak paraları olmadığı için imeceyle sorunu çözdüler.

Okul Müdürü Ali Çiçek, ses sistemini ayarladı, başka bir okuldan öğrencileri için 14 kepi bir günlüğüne ödünç aldı. Düğünlerde ve özel günlerde öğrencilerin giydiği kıyafetler mezuniyet giysisi haline getirildi. Anneler evlerinde pasta, börek hazırladı, öğrenciler mezuniyet töreni için yiyeceklerini evlerinden taşıdı.

Mezuniyet törenine öğrenci velileri katılmadı. Müdür Ali Çiçek ve az sayıdaki öğretmen onların heyecanına tanıklık etti.

Müdür Çiçek, konuşmasında öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı