REKLAMI GEÇ

Beyağaç’a 12 ayrı tip proje sundular

Beyağaç’a 12 ayrı tip proje sundular

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa AKÇAY’ ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2019 Salı, 13:37

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri (TDMMB) Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret ederek, Beyağaç’a yakışacak 12 ayrı tipte ve farklı boyutlardaki Denizli mimarisine uygun projeleri verebileceklerini söylediler. Ziyaret; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile inşa edilen ‘Hanay Evleri’nde gerçekleşti.

TDMMB Denizli Şubesi Başkanı Mimar Kadir ERKEN ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Gıda Müh. Uğur DAĞDELEN ve İnş. Müh. İsmail KUYUCULAR, ziyarette butik mandıracılık ile Beyağaçtan geçirilecek bir turizm yolunun ilçenin gelişmesinde büyük katkılar sağlayacağı anlamında bilgiler aktardılar.

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa AKÇAY, TDMMB Denizli şubesi üyelerine nazik ziyaretleri ve sundukları projeler ile ilgili teşekkür ederek, Beyağaç ve Denizli için katma değer üreten herkese müteşekkir olduklarını, anılan projeleri hayata geçirmek için azami gayret göstereceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı