REKLAMI GEÇ

AK Parti aday adayları beklemede

AK Parti aday adayları beklemede

AK Partili, Denizli’nin Bozkurt İlçe Belediye Başkan aday adayları Birol Konak, Caner Turgut, Ali Kavsara ile mevcut Başkan Deniz Arda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret edeceği isme odaklanmış durumda

/ DENİZLİHABER / 12 Aralık 2013 Perşembe, 11:37

ŞENGÜL BOZ

Bozkurt’ta AK Partide 4 aday adayı, belediye başkan adaylığı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın işaretini bekliyor. Temayül yoklaması ve ankete katılan İnceler Belediye Başkanı Ali Kavsara, Bozkurt İl Genel Meclis Üyesi Birol Konak ile Denizli’nin en genç belediye başkan aday adayı Caner Turgut ile mevcut Belediye Başkanı Deniz Arda, aday adaylık süreçlerini, Bozkurt ile ilgili hedeflerini Denizlihaber.com’a anlattı.
caner-turgut

DENİZLİ’NİN EN GENÇ ADAY ADAYI
Caner Turgut 1982 doğumlu, 31 yaşında. Denizli’nin en genç aday adayı olan Turgut,  doğduğu büyüdüğü ve doyduğu Bozkurt’a hizmet etmek için AK Partiden belediye başkan aday adayı oldu. Siyasete 2004 yılında AK Parti Gençlik kolları başkanlığı ile atıldığını söyleyen Caner Turgut, “AK parti ilçe teşkilatından geliyorum. Siyaseti AK Parti bünyesinde öğrendim. 6 yıl Ak Parti İlçe Gençlik kolları başkanlığını yürüttüm. 2010’dan sonra da ilçe teşkilatında görev aldım. 30 Mart yerel seçimlerinde de belediye başkanlığına aday adayı oldum. Çünkü Bozkurt’a hizmet etmek istiyorum. Bozkurt’un belediyecilik anlamında çok eksiklikleri var. İlçeye daha büyük ve kalıcı hizmetlerin kazandırılması gerekli” dedi.
birol-konak

BİZ NASIL 2-0 YAPARIZIN PEŞİNDEYİZ
AK Parti Bozkurt Belediye Başkan Aday Adayı Birol Konak, 2004 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis üyeliği yaptı. 2009 seçimlerinde ise AK Parti’den İl Genel meclis üyesi seçildi. 30 mart Yerel Seçimlerinde ise Ak Parti’den Belediye başkan aday adayı oldu. 9.5 yıldan beri Bozkurt’a hizmet ettiğini söyleyen Birol Konak, “Belediye meclisi üyeliğim dönemimde Bozkurt merkeze, İl Genel Meclisi üyeliğim dönemimde ise köylere hizmet ettim. İl Genel meclis üyeliğimin yanı sıra birçok komisyonlarda görev alarak, Bozkurt’a daha fazla nasıl hizmet getirebiliriz onun mücadelesini verdik. 30 Mart yerel seçimlerinde AK parti olarak Bozkurt belediyesini aldık gözüyle bakıyoruz. İnsanlar AK Partili belediyelerin hizmetlerini gördü. Biliyor ve 30 Mart’ta bunları değerlendirecektir. Bizim hedefimiz Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 2 meclis üyesi nasıl göndeririz onun hesabını yapıyoruz. AK parti olarak hedefimiz Bozkurt’ta 2/0 yapmak” diye konuştu.
deniz-arda

“GÖREV VERİLİRSE DEVAM EDERİM”
Mevcut Belediye Başkanı AK Partili Deniz Arda, 30 Mart yerel seçimlerinde başkan aday adaylığı için müracaat etmedi. Ancak, il teşkilatı ve milletvekilleri ile görüşmelerinin olduğunu açıklayan Arda ise 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili şunları söyledi: “Benim belediye başkanlığım devam ediyor. Eğer partim, yeniden görev verirse devam ederim. Bizim çalışmalarımız ortada. 4.5 yılda Bozkurt’ta önemli hizmetler yaptık. Biz belediyeyi devraldığımızda koltuğumuz bile icralıktı. Borç batağında bir belediye devraldık, belediyenin borcunu ödedik. Ayrıca, 2009 seçimlerinde Bozkurt için 17 hedef gösterdik. 17 hedeften 14’ünü gerçekleştirdik. Yüksekokul, adliye binası gibi bizim elimizde olmayan hizmetleri getiremedik. Ancak yeniden yetki verilirse, Açık Cezaevi’ni uygun bir yere taşınması ve mevcut binanın yapılış amacına uygun olarak Meslek Yüksekokulu olarak değerlendirilmesi yönünde çalışmalarımız olacak.”
ali-kavsara

İNCELER’DEN BOZKURT’A
İnceler Belediye Başkanı Ali Kavsara, 2014 yerel seçimlerinde Bozkurt Belediye başkanlığına aday adayı oldu. Büyükyşehir Yasası ile Bozkurt’un mahallesi olan İnceler Beldesini Bozkurt’ta temsil edecek bir başkan isteyen inceler belde halkının talebi üzerine aday adayı olduğunu açıklayan Kavsara, “Bozkurt’un sorunlarını biliyorum. Ayrıca beldemizde yapılan hizmetler bizim referansımızdır. Bozkurt’un içme suyu sorunu ile ilçede ticari hareketliliğin sağlanması için üniversiteye ihtiyaç var. Ben 2 dönem muytarlık bir dönemde inceler belediye başkanlığı yaptım. Bu geçiş döneminde Bozkurt’a en iyi hizmeti benim verebileceğime inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Birsen Çelik

Bozkurt Belediye Başkanı

Bozkurt’ta şimdi sosyal belediyecilik hakim...

Bozkurt Hakkında

Adı boz, toprağı bereketli, insanı sıcak…

Hava Durumu

BozkurtSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 26Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 9 22Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 27Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 11 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Parçalı Bulutlu

Mahalleler

ALİKURT

ARMUTALAN

AVDAN

BAKLANKUYUCAK

BARBAROS

BAŞÇEŞME

CUMALI

ÇAMBAŞI

FATİH

HAMDİYE

HAYRETTİN

İNCELER

İNCELER TEKKESİ

MAHMUDİYE

MECİDİYE

MEHMETÇİK

MİMARSİNAN

SAZKÖY

TUTLUCA

YENİBAĞLAR

ALİKURT ARMUTALAN AVDAN BAKLANKUYUCAK BARBAROS BAŞÇEŞME CUMALI ÇAMBAŞI FATİH HAMDİYE HAYRETTİN İNCELER İNCELER TEKKESİ MAHMUDİYE MECİDİYE MEHMETÇİK MİMARSİNAN SAZKÖY TUTLUCA YENİBAĞLAR

Bozkurt Rehber

Kaymakamlık: 831 55 01

Belediye: 831 50 10

İlçe Emniyet Amirliği: 831 47 85

Jandarma: 831 44 88

Milli Eğitim Müdürlüğü: 831 55 05

Mal Müdürlüğü: 831 55 07

Tapu Müdürlüğü: 831 55 17

Nüfus Müdürlüğü: 831 55 14

Toplum Sağlığı Merkezi: 831 41 44

Tarım İlçe Müdürlüğü: 831 53 62

Müftülük: 831 55 16

Bozkurt Kadın Açık Cezaevi: 831 45 52

Noter: 831 45 71

(Alan kodu: 0 258’dir)