REKLAMI GEÇ

Bozkurt Belediyesi ile b-fit’ten önemli hizmet

Bozkurt Belediyesi ile b-fit’ten önemli hizmet

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik önemli bir hizmete daha imza attı. Başkan Çelik’in girişimleri ile özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit’in üyeleriyle başlatılan Umut Hareketi kapsamında Bozkurt’a ücretsiz b-fit merkezi kuruldu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Kadınlar mutlu ve sağlıklı oldukça toplum da mutlu olacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2018 Perşembe, 15:00

Türkiye’deki kadınların umudunu güçlendirme hedefiyle kuruluşunun 13. yılında Umut Hareketi projesini hayata geçiren b-fit, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in girişimleri sonucu “kaliteli ve mutlu bir yaşam her kadının hakkı” diyerek üyelerini bu kez sosyal sorumluluk için harekete geçirdi. 50 şehirdeki 223 b-fit merkezi girişimcileri ve üyeleri birlikte tasarladıkları renkli umut bilekliklerini satarak elde edilen gelir ile Bozkurt’a ücretsiz bir spor salonu açıldı.

Merkezin hizmete girdiği törende konuşan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, b-fit gibi kadınlara değer veren bir markayla yollarının kesiştiği için mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Çelik, “Bugün kadınlar için bir spor ve yaşam merkezi açıyoruz ama önemli olan açmak değil, sürdürebilmek. Önemli olan bunu yaşatmak. Bu merkezde doktorlar, diyetisyenler kadınlarla ilgili ne kadar sağlık sorunu varsa bizlere anlatacak ve çözümü beraber bulacağız. Kadınlar mutlu ve sağlıklı oldukça toplum da mutlu ve sağlıklı olacaktır. İmece usulüyle umut bilekliklerini hayata geçiren, satışını gerçekleştiren ve projelendirerek elde edilen gelirle Bozkurt kadınlarının yaşamına dokunan b-fit’li girişimci ve üyelere en içten duygularımızla teşekkür ederiz” dedi.

“BOZKURT BİR BAŞLANGIÇ, UMUT HAREKETİ YOLUNA DEVAM EDECEK!”
Bozkurt’ta açılan merkezin uzun soluklu olması planlanan Umut Hareketi için sadece bir başlangıç olduğunu söyleyen b-fit Kurucu Ortağı Aslı Olgun ise proje hakkında şunları söyledi:

“Bugüne dek merkezlerimizde buluşan 600 binden fazla kadının hayatına hareket katarken, onlara sosyalleşerek güçlenebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, hayallerini gerçekleştirebilecekleri özgür bir platform olduk. Tüm bunları yaparken temel bir hedefimiz vardı, Türkiye’deki kadınların geleceğe ve kendilerine dair daha umutlu olmasına katkıda bulunmak. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Bozkurt merkezimiz yereldeki 20 köyde yaşayan yüzlerce kadına hizmet verecek. Kadınların yaşamına hareket katmanın yanı sıra bir konu daha bizi çok mutlu ediyor, o da dayanışma. b-fit girişimcileri ve üyeleri Bozkurt için çok kısa bir sürede organize olarak çok muhteşem bir dayanışma örneği gösterdiler. Bu güçlü dayanışma sayesinde kadını kadının umudu yapabileceğimizi kanıtladığımız daha pek çok projeye imza atacağız. b-fit merkezlerinde atölyeler düzenleyerek elde edilen gelirle Türkiye’nin başka köylerine ulaşacağız ve çok daha fazla kadını sporla tanıştıracağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Birsen Çelik

Bozkurt Belediye Başkanı

Bozkurt’ta şimdi sosyal belediyecilik hakim...

Bozkurt Hakkında

Adı boz, toprağı bereketli, insanı sıcak…

Hava Durumu

BozkurtSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 9 24Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 9 25Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 10 25Açık

Mahalleler

ALİKURT

ARMUTALAN

AVDAN

BAKLANKUYUCAK

BARBAROS

BAŞÇEŞME

CUMALI

ÇAMBAŞI

FATİH

HAMDİYE

HAYRETTİN

İNCELER

İNCELER TEKKESİ

MAHMUDİYE

MECİDİYE

MEHMETÇİK

MİMARSİNAN

SAZKÖY

TUTLUCA

YENİBAĞLAR

ALİKURT ARMUTALAN AVDAN BAKLANKUYUCAK BARBAROS BAŞÇEŞME CUMALI ÇAMBAŞI FATİH HAMDİYE HAYRETTİN İNCELER İNCELER TEKKESİ MAHMUDİYE MECİDİYE MEHMETÇİK MİMARSİNAN SAZKÖY TUTLUCA YENİBAĞLAR

Bozkurt Rehber

Kaymakamlık: 831 55 01

Belediye: 831 50 10

İlçe Emniyet Amirliği: 831 47 85

Jandarma: 831 44 88

Milli Eğitim Müdürlüğü: 831 55 05

Mal Müdürlüğü: 831 55 07

Tapu Müdürlüğü: 831 55 17

Nüfus Müdürlüğü: 831 55 14

Toplum Sağlığı Merkezi: 831 41 44

Tarım İlçe Müdürlüğü: 831 53 62

Müftülük: 831 55 16

Bozkurt Kadın Açık Cezaevi: 831 45 52

Noter: 831 45 71

(Alan kodu: 0 258’dir)