REKLAMI GEÇ

CHP’den Bozkurt’ta Birsen Çelik ile devam kararı

CHP’den Bozkurt’ta Birsen Çelik ile devam kararı

CHP Parti Meclisi’nden çıkan kararla Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yeniden aday gösterildi. 2014 seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan Birsen Çelik, belediyenin yetersiz imkanlarına rağmen önemli projelere imza attı, ilçeye birbiri ardına ödüller kazandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 16:46

CHP Parti Meclisi’nin adaylık süreci ana başlığıyla yaptığı toplantıda CHP’nin Bozkurt adayı da açıklandı. Buldan, Bekilli ve Sarayköy adaylarıyla birlikte kesinleşen Bozkurt’ta mevcut Belediye Başkanı Birsen Çelik ile yola devam kararı verildi.

2014’TE KAZANDI
2014 seçimlerinde AK Parti ve MHP adaylarıyla yarışan ve seçimlerin kazananı olan Birsen Çelik, farklı bir yönetim ortaya koydu. İlçe belediyesinin yetersiz kaynaklarıyla hizmet vermek için çaba harcayan Başkan Çelik, birbiri ardına gerçekleştirdiği projelerle hem adından sıkça söz ettirdi, hem de belediyeye önemli imkanlar kazandırdı.

Güneşten enerji üreten, bununla hem maliyetlerini düşürüp hem de para kazanan ender belediyelerden biri olarak öne çıkan Bozkurt’un Belediye Başkanı Birsen Çelik, hayata geçirdiği projeler ile de ödül üstüne ödül aldı.

Yaptığı projelerde çevreyi ön plana çıkaran Birsen Çelik, “En Çevreci Belediye” olmak üzere bu alanda birçok onura layık görüldü.

BİRSEN ÇELİK İLE YOLA DEVAM
Bozkurt’ta sevilen bir siyasetçi olan Birsen Çelik, 5 yıllık görev sürecindeki başarılarıyla da ön plana çıktı, CHP Parti Meclisi tarafından yeniden aday gösterildi. Birsen Çelik, belediye başkanı seçilmeden önce de 3 dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı