REKLAMI GEÇ

50 kişiyi yendiler

50 kişiyi yendiler

Buldan’da devam eden Türkiye Satranç Şampiyonası’nın maçsız gününde bir kişinin birçok kişiye karşı maç yaptığı simultane maç organizasyonu yapıldı. Buldan’da bulunan satrancın 5 şampiyonu, 50 kişiyle aynı anda maç yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2014 Cumartesi, 13:57

Buldan Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu’nun organizasyonunda Buldan’da devam eden Türkiye Satranç Şampiyonası, dikkat çekici bir organizasyonla sürdü.

ŞAMPİYONLAR KATILDI
Buldan El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde, şampiyona sporcuları Alexander İpatov, Cemil Can Ali Marandi, Umut Atakişi, Babageldi Annaberdiyev ve Volkan Sevgi, Denizli ve Buldan’dan seçilen 50 sporcuya karşı simültane maçı yaptı.

BOŞ GEÇMEDİ
Türkiye Satranç Şampiyonası sporcuları, şampiyonanın boş gününe satrançseverler ile başladı. Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve Buldan Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Şenözen keyifili geçen maçları takip etti.

başkan
BAŞKAN YENİLMEDİ

Şampiyona sporcuları tüm maçlardan kazanç ile ayrılırken, simültane maçların ardından gerçekleşen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve Umut Atakişi partisi beraberlikle sonuçlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı