REKLAMI GEÇ

Ailesinden Buldan’a mesaj

Ailesinden Buldan’a mesaj

İstanbul’da geçen hafta yaşamını yitiren Buldanlı hayırsever işadamı Ali Haydar Akın’ın ailesi Buldan’da mevlit okuttu. Kızı Feyza Çolakoğlu Buldanlılara gönderdiği mesajda, “Gönlümüz sizinle” dedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 16:52

Buldan’da doğup büyüyen, İstanbul’da atıldığıiş yaşamında büyük başarılara imza atan ve geçtiğimiz hafta iş adamı Ali Haydar Akın Buldan’da anıldı. 88 yaşında hayatını kaybeden iş adamı için Buldan’da Turizm ve Güzelleştirme Derneği Düğün Salonu’nda mevlit okutuldu.

mevlit-altBuldan’ın neredeyse tamamının katıldığı mevlitte, Buldan’a eğitim binaları kazandıran hayırsever iş adamı Ali Haydar Akın için dua edildi. Akın’ın ailesinden kimsenin katılmadığı mevlitte, aileyi temsilen Akın’ın kızı Feyza Çolakoğlu’nun avukatı Neşe Şimşek ve Akın Tekstil yöneticilerinden Buldanlı Mehmet Rifat İnan katıldı.

Feyza Çolakoğlu’nun Buldan’a gelmeyi çok istediğini ancak İstanbul’da taziyeleri kabul etmek zorunda olduğu için gelemediğini belirten avukatı Neşe Şimşek, “Feyza Hanım, taziyeleri kabul etmek zorunda olduğu için çok istediği Buldan’a gelemedi. Ama, gönlünün hep Buldanlı kardeşleriyle olduğunu, merhum babası için hayır dualarını eksik etmemelerini ve haklarını helal etmelerini istedi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı