REKLAMI GEÇ

Ak Parti Buldan’da istifa şoku

Ak Parti Buldan’da istifa şoku

Ak Parti Buldan Kadın Kolları Başkanı Raziye Demirci, partisinden istifa etti. Demirci’nin sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği iddia edildi. Demirci açıklama yaptı: “Allah iftiradan korusun, sağlığım gayet iyi”

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2014 Cumartesi, 10:54

Buldan İlçe Kadın Kolu Başkanı, eski belediye meclisi üyesi Raziye Demirci, hem partisinden hem de görevinden istifa etti.

2009-2014 yılları arasında Buldan Belediye Meclisi üyeliği ve uzun yıllardan beri de AKParti Buldan İlçe Kadın Kolu Başkanlığını yürüten Raziye Demirci’nin istifası parti çevrelerinde şaşkınlık yarattı. 1 Temmuz’da istifasını sunan Raziye Demirci’nin dilekçesi işleme konulmadı. Ancak istifada ısrar edilince AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy tarafından Facebook Buldan AK Kadınlar sayfasında istifanın kabul edildiği ve yerine en kısa zamanda bir atama yapılacağı mesajı yayınlandı.

Mesajda Raziye Demirci’nin sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığı belirtildi. Bu mesajın ardından çok fazla geçmeden Raziye Demirci tarafından ayni sayfada bir başka mesaj yayınlanarak “Allah insanları iftiradan korusun. Allah’a şükür sağlığım gayet iyi ve yerinde. Allah’ım hasta olanlara acil şifalar versin” denildi. Raziye Demirci istifa gerekçesi olarak AKParti Buldan İlçe Teşkilatı ile arasında bazı sıkıntıların yaşanmasını gösterdi.

Buldan’da seçimden sonra, başarısız görülen teşkilatlar kapsamında Buldan ilçe yönetimi geçtiğimiz ay görevden alınmış, yerine de yeni atama yapılmıştı. İstifanın bu görevden alma ile ilgili olduğu sanılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı