REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan bilardo oynadı, ustalığını gösterdi

Başkan Zolan bilardo oynadı, ustalığını gösterdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan’nı ziyaret ederek sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla buluştu. Buldan’ın Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla daha da güzelleşeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Buldan hak ettiği değerde bir güzelliğe kavuşacak” dedi. Başkan Zolan’ın Buldan ziyaretinde renkli görüntüler de ortaya çıktı. Eline istekayı alan Başkan Zolan, bilardodaki ustalığını da gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2018 Cuma, 14:46

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesini ziyaret ederek sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği’nin düzenlediği mevlid-i şerife katılan Başkan Osman Zolan, yemek sırasına girerek, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı. Buldan pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, Buldanlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Buldan Üzüm Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Osman Zolan, yönetim kurulu üyelerinden çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Buldan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na tekrar seçilen Mehmet Köylü’yü ziyaret eden Başkan Zolan, oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Buldan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Ertekin ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan, göreve yeni seçilen Ertekin ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR
Başkan Osman Zolan ziyaretinin son durağında AK Parti Buldan İlçe Teşkilatı ile buluştu. AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan, Başkan Osman Zolan’ın yakınlık ve samimiyet içerisinde kendilerine her türlü destek verdiğini vurgulayarak, “Bize ve ilçemize göstermiş olduğu yakın ilgi ve hizmetlerden dolayı teşkilatımız ve ilçemiz adına Osman Zolan Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BULDAN HAK ETTİĞİ DEĞERDE BİR GÜZELLİĞE KAVUŞACAK”
Başkan Osman Zolan ise, Buldan ilçe girişini sıcak asfaltla buluşturduklarını ifade ederek, “Bu çalışmalarla birlikte coğrafi eğimden kaynaklı yağmur sularının ortaya çıkardığı, yolda sıkıntı yaratan selin önüne geçmek için, sıcak asfaltla beraber yağmur suyu hatlarını eş zamanlı yapıyoruz. Yolun bir tarafını tamamladık, yakın zamanda da diğer kısmını tamamlayacağız. Buldan hak ettiği değerde bir güzelliğe kavuşacak” dedi.

Başkan Osman Zolan, “Buldanımızı seviyoruz, kendi değerlerimizle ön plana çıksın istiyoruz. İlçemiz tekstili, kestanesi, yaylası, üzümü gibi birçok değer ve güzellikleriyle ön plana çıksın istiyoruz” diye konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Başkan Zolan’ın Buldan ziyaretinde renkli görüntüler de ortaya çıktı. Vatandaşlarla selamlaşmak için girdiği bir bilardo salonunda vatandaşların talebini geri çevirmeyen Başkan Zolan, eline istekayı aldı, bilardo oynadı. Başkan Zolan, bilardo sporundaki başarısını da gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı