REKLAMI GEÇ

Bodrum’daki Buldan Evi ünlülerin uğrak yeri  

Bodrum’daki Buldan Evi ünlülerin uğrak yeri   

Buldanlı Mustak çiftinin Bodrum’daki Buldan Evi, ünlülerin uğrak yeri oldu. Muğla’nın dünyaca ünlü tatil beldesine gelen starların mutlaka uğradığı Buldan Evi’nin bu kez Hülya Avşar’dı.  

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2014 Cuma, 11:11

Buldan’da restore ettirilerek hizmete sunulan Evliyazadeler Konağı’nı işleten Mehmet Mustak, üç yıl önce Bodrum Türkbükü’nde de ilçede üretilen ve dünyaca bilinen dokuma ürünlerinin beğeniye sunulduğu Buldan Evi’ni açtı. Mehmet Mustak’ın eşi Melda Mustak ile birlikte işlettiği Buldan Evi’nde, şaldan peştamale, kravattan masa örtülerine, bornozdan plaj elbiselerine kadar birçok ürün, yöreye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Türkbükü’ne gelen ve gezisi sırasında Buldan Evi’ni gören Türk sinemasının starlarından Hülya Avşar, Mustak çiftinin işlettiği mağazaya girmeden edemedi. Bir süre içerideki ürünlere göz gezdiren Avşar Kızı, işletmecilerle sohbet etti. Manken Kate Moss’un aldığı Buldan peştamalini de inceleyen Hülya Avşar, alışveriş yapmadı ama buraya tekrar gelmenin sözünü vererek ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı