REKLAMI GEÇ

Buldan bağları film seti oldu

Buldan bağları film seti oldu

Bağların hasadının yapıldığı Buldan’da ünlülerin rol aldığı ‘Sonsuz Bir An’ filminin bazı sahneleri çekiliyor. Özlem Tekin ve İsmail Hacıoğlu gibi ünlülerin yer aldığı film, bir yol hikayesini anlatıyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 09:22

İlki 2009’da çekilen Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği Sonsuz filminin devamı niteliğindeki Sonsuz Bir An isimli filmin bazı sahneleri için Buldan’ın verimli asma bahçeleri seçildi. İsmail Hacıoğlu ve Özlem Tekin gibi ünlülerin de yer aldığı filmin bazı sahneleri Buldan’ın asma bahçelerinde kurulan platoda çekiliyor.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı “Sonsuz” filminin devam filmi niteliğinde olan yapıtta içten bir dostluk hikâyesi anlatılıyor. Kanser hastalığına yakalanan Volkan ve Serhan’ın hayatına bu kez Özlem isimli bir yolcu konuk oluyor. Birlikte çıktıkları yolculukta ise hayat sevgileriyle kaderlerine bir kez daha meydan okuyorlar.
Ozan Uzunoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu, ilk filmde de olduğu gibi Can Sinan’a ait. Başrollerdeyse İsmail Hacıoğlu, Ferhat Gündoğdu ve Özlem Tekin bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı