REKLAMI GEÇ

Buldan METEM’e yeni atölyeler

Buldan METEM’e yeni atölyeler

Buldan Ali Tunaboylu Mesleki Teknik Eğitim Merkezi’nin (METEM) elektrik elektronik, grafik ve fotoğraf, yiyecek ve içecek hizmetleri ile bilişim teknolojileri alanı atölyeleri kullanıma sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 13:16

Buldan Ali Tunaboylu Mesleki Teknik Eğitim Merkezi’nde, öğrencilere daha iyi koşullarda eğitim hizmeti sunulmasını sağlamak amacıyla hazırlanan atölyeler hizmete alındı.

Elektrik elektronik, grafik ve fotoğraf, yiyecek ve içecek hizmetleri ile bilişim teknolojileri alanı atölyelerinde ihtiyaç duyulan cihaz ve araçlar, METEM’in kendi imkanları ve hayırseverlerin katkılarıyla temin edildi. Giyim bölümüne de Buldan bezi ürünlerin üzerine öğrencilerinin tasarladığı nakışların işleneceği bir makine kazandırıldı.

Kaymakam Hacı Uzkuç, atölyelerin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, faaliyete geçen bölümler ile öğrencilerin daha iyi eğitim almalarının sağlanacağını söyleyerek, öğrencilerden sunulan imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarını istedi.

Buldan Ali Tunaboylu Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sökmen ise, öğrencilerin çağın gereksinimlerine uygun eğitim almalarını sağlamak için çaba harcadıklarını belirterek, katkıda bulunan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hacı Uzkuç ile öğretmen ve öğrenciler, atölyelerin açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı