REKLAMI GEÇ

Buldan’a 3 hekim kadrosu

Buldan’a 3 hekim kadrosu

Sağlık Bakanlığı tarafından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne göz, kulak burun boğaz ve radyoloji branşlarında yeni hekim kadroları açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 14:52

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne 3 yeni uzmanlık kadrosu açıldı. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Personel Dairesi Başkanlığı’nca, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne göz, kulak burun boğaz ve radyoloji alanında hekim kadrolarının açılmasına karar verildi.

Kadroların açılmasının ardından, uzman hekimlerin Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne atanması beklenmeden geçici görevlendirmelerle yapılarak hasta kabulüne başlandı. Buna göre, Denizli Devlet Hastanesi’nden geçici görevlendirmeye gönderilen kulak burun boğaz uzmanı, haftada beş gün poliklinik yapmaya başlarken, radyoloji uzmanı da haftada iki gün Buldan’da bulunacak. Göz polikliniğindeki cihazların tamamlanması ve fiziki şartların oluşturulmasıyla birlikte, bir uzman her gün Buldan’da hizmet vermeye başlayacak.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde kulak burun boğaz ve göz alanında hekim kadrosunun bulunmamasının hastaların il merkezine gelmelerine neden olduğunu belirterek, “Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kulak burun boğaz, göz ve radyoloji hekim kadroları açıldı. Hekim kadrolarına atama yapılmasını beklemeden geçici görevlendirmelerle Buldan’a hekim arkadaşlarımızı yollamaya başladık. Şu an KBB uzmanımız her gün poliklinik yaparken, günlük ortalama 60 hastaya bakmaktadır. Yine radyoloji uzmanımız da pazartesi ve perşembe günleri Buldan’a görevlendirilmiştir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı