REKLAMI GEÇ

Buldan’da konut almak isteyene başkan kefaleti

Buldan’da konut almak isteyene başkan kefaleti

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, konut sahibi olmak isteyenlere kefil olarak destek sağlayacak. Başkan Gülbay, belediye bünyesinde kurulan BULDAŞ’ın yapacağı konutları satarak belediyeye gelir sağlamaya çalışırken, “dünyada mekan” diyenlere de kredi için kefil olacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2015 Pazar, 10:42

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, görevi devraldıklarında önlerine 21 milyon lira borç çıktığını, taahhüde bağlanmış ve her ay ödenmesi gereken borç miktarının 77 bin lira, buna karşın aylık gelirın 265 bin lira olduğunu,u kaynak arayışı çalışmaları kapsamında BULDAŞ’ı kurarak konut işine girdiklerini söyledi.

BULDAŞ ile Hoşgör Konutları’nın yapımını planladıklarını kaydeden Gülbay, sitenin toplam 28 daireden oluşacağını, blokların 4’er katlı planlandığını, çatılarda dubleks dairelere yer verildiğini, ayrıca 2’de işyeri bulunacağını belirtti.

Tapu teslim tarihini 31 Aralık olarak belirlediklerini ifade eden Gülbay, Hoşgör Konutları’ndan daire almak isteyenlere kefil olacağını açıkladı. Gülbay, “Geçtiğimiz günlerde bir banka ile 1,5 milyon lira proje kredisi anlaşması yaptık. Bu anlamda satışlarımız devam ediyor. Şu anda Hoşgör Konutları’ndan daire sahibi olmak isteyen ve yüzde 25’ini peşin veren vatandaşlarımız, anlaşma sağladığımız bankadan yüzde 75 konut kredisi kullanabilecek. Kefili de benim” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı