REKLAMI GEÇ

Buldan’da Sessiz Protesto

Buldan’da Sessiz Protesto

Buldanlılar, son dönemde yaşanan terör olaylarına “Sessiz Yürüyüş” düzenleyerek tepki gösterdi. Türk bayraklarına sarılan her kuşaktan Buldanlı, sokakları kırmızı-beyaz renklere bürüdü. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan “Sessiz Yürüyüşe” katılanlar arasındaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2015 Cumartesi, 18:09

Buldanlılar düzenledikleri “Sessiz Yürüyüş”le son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etti. Kırmızı-beyaz renklere bürünen yüzlerce Buldanlı, şehir turu atarak terör olaylarında şehit düşen asker ve polisleri andı. Yürüyüşe, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan da katıldı.

buldan-sessiz-yuruyus-ic
BULDAN’DA YER GÖK KIRMIZI-BEYAZDI
Alanyazı Meydanında toplanan Buldanlılar, burada terör şehitleri anısına saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Ardından, her kuşaktan Buldanlı’nın katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte Buldan sokakları, kırmızı –beyaz renklere büründü. Yürüyüş sırasında slogan atılmadı ve en ufak bir taşkınlık olmadı.

AKP ve MHP MECLİS ÜYELERİ YÜRÜYÜŞE KATILMADI
“Sessiz Yürüyüş” kararının Buldan Belediye Meclisi’nin tüm üyelerinin oybirliği ile alınmış olmasına rağmen yürüyüşe, CHP’li meclis üyeleri dışında diğer siyasi partilerin meclis üyeleri katılmaması dikkat çekti.

ESNAF KEPENK KAPATMADI AMA DESTEK VERDİ
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın, Sessiz Protesto yürüyüşünde, Buldanlı esnaf da kepenk kapatarak, terör olaylarını protesto edeceğini açıklaması, AK Parti İlçe Örgütü tarafından eleştirilmişti. Tartışmalı Kepenk Kapatma protestosuna esnaf katılmadı ancak, yürüyüşe destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı