REKLAMI GEÇ

Buldan’da şok intihar

Buldan’da şok intihar

Buldan, sabah erken saatlerde meydana gelen intihar olayı ile sarsıldı. İki çocuk babası 48 yaşındaki Erol Demiryurtlu, sabah saatlerinde evin tavanına kendini asarak yaşamına son verdi. Demiryurtlu’nun 4 gün önce de tüpgaz ile intihar girişiminde bulunduğu, iki gün önce hastaneden çıktığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 10:56

Buldan bu sabah saatlerinde şok bir intihar ile sarsıldı. Yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren 48 yaşındaki Erol Demiryurtlu, sabaha karşı 04.00 sıralarında evinde kendini asarak yaşamına son verdi. 

Demiryurtlu’nun cansız bedenini sabah eşi buldu. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, Demiryurtlu’nun cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

4 GÜN ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Erol Demiryurtlu’nun dokuma işi yaptığı, bir süredir kötü giden işler nedeniyle bunalımda olduğu öne sürüldü. 4 gün önce evde kimsenin olmadığı sırada tüpü açarak intihar girişiminde bulunduğu, ailesinin zamanında müdahalesi ile kurtarıldığı öğrenildi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi edilen Demiryurtlu eve döndükten iki gün sonra bu kez kendini asarak yaşamına son verdi.

OĞLU ASKERDE
Evli ve iki çocuk babası olan 48 yaşındaki Erol Demiryurtlu’nun bir oğlu Bitlis’te vatani görevini yaptığı öğrenildi. Demiryurtlu’nun oğlunun gelmesinin beklendiği, daha sonra toprağa verileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı