REKLAMI GEÇ

Buldan’da tarlada sağlık kontrolü

Buldan’da tarlada sağlık kontrolü

Buldan Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin çok üzerine çıkması ve halk sağlığını tehdit eden seviyeye yükselmesi nedeniyle alışılmadık bir çalışma gerçekleştirdi. Buldan Belediyesi bünyesinde oluşturulan sağlık ekibi harekete geçti, açık arazide çalışan ilçe halkını sağlık kontrolünden geçirdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 11:01

Buldan Belediyesi, ilçedeki yaşlı ve muhtaçlara sağlık hizmeti götürmek için 7 ay önce başlattığı sağlık kontrolü çalışmasının kapsamını genişletti.

denizli-buldan-belediyesi-saglik-ekipleri-saglik-kontrolu-1

Kurulduğu günden bu yana ilçedeki muhtaç ve yaşlıları periyodik aralıklarla ziyaret eden 3 kişilik sağlık ekibi, rutin kontrollerini gerçekleştiriyor, rahatsızlıkları ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor ve ilgili birimlere sevklerini gerçekleştiriyor.

SICAK ALARMI
Denizli genelinde olduğu gibi Buldan’dan da hava sıcaklıkları astronomik oranlarda arttı. Aşırı sıcaklar, özellikle tarlada ve arazide çalışanları olumsuz etkiliyor. Buldan Belediyesi’nin sağlık ekipleri de çalışma alanlarını genişleterek, tarlada çalışan Buldanlılara ulaşmaya başladı.

denizli-buldan-belediyesi-saglik-ekipleri-saglik-kontrolu-2

Tarlaları dolaşan, çalışan Buldanlıların sağlık kontrollerini yapan ekipler, özellikle sıcağa karşı uyarılarda bulunuyor. Tehlikeli saatlerde vatandaşların açık arazide çalışmamalarını tavsiye eden ekipler, özellikle kronik hastalığı olanları dikkatli olmaya davet ediyor.

Buldan Belediyesi sağlık ekiplerinin yaz boyunca kontrol uygulamalarını sürdüreceği açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı