REKLAMI GEÇ

Buldan’ın sembolü olacak

Buldan’ın sembolü olacak

Buldan Belediyesi, vatandaşlardan gelen önerilerin ardından harekete geçti. Buldan’ı anlatacak bir sembol üzerinde çalışmalara başlayan Başkan Mustafa Gülbay, tasarımları halkın oyuna sunacaklarını ve kazananın ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 16:00

Buldan Belediyesi, vatandaşlardan ve turistlerden gelen “Buldan’ı sembolize eden bir heykelin yapılması” gerektiği yönündeki taleplerini karşılıksız bırakmadı.

29 Ekim’de gerçekleştirmeyi planladıkları yarışmaya hazırlanan Buldan Belediyesi, ilçenin sembolü olacak heykel ile ilgili tasarımların tamamlanmasının ardından web sitesinden oylamaya sunacak. Oylama sonucu kazanan heykel Buldan’a yapılacak ve ilçenin sembolü haline gelecek.

Çalışmayla ilgili denizlihaber.com’a bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “29 Ekim’de Buldan’a yapılacak olan heykelin nasıl olması gerektiğine dair bir yarışma düzenleyeceğiz. Buldan’a özgü ürünlerin tasarlanacağı yarışmada birinci olan eser Buldan’ın sembolü olacak ve heykeli yapılacak. Bunun içinde önemli jüri üyeleri seçeceğiz. Bu yarışmayı çok önemsiyoruz. Yarışma tamamen netleştikten sonra ayrıntılı bilgi vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı