REKLAMI GEÇ

Buldan’ın Türkbükü’ndeki evi

Buldan’ın Türkbükü’ndeki evi

Denizli ve Buldan’ın Bodrum’daki kültür elçiliğini üstlenen Bodrum Türkbükü’ndeki Buldan Evi, her sezon olduğu gibi bu yıl da sanat ve spor dünyasından tanınmış isimlerini ağırladı. Buldan dokumasından hazırlanan plaj giyimi ve peştamallar ise tercih edilen ürünler arasında.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2016 Salı, 11:00

Buldan’da Evliyazadeler Konağı’nın işletmeci Mehmet ve Melda Mustak’ın Bodrum Türkbükü’nde açtığı Buldan Evi kültür elçisi gibi. Her sezon yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismi ağırlayan Buldan Evi, bu yıl da sanat ve spor dünyasından önemli isimlerinin uğrak yeri oldu.

Müjdat Gezen’den Yeliz Yeşilmen’e, Arda Turan’dan Adnan Polat ve yönetmen Çağan Irmak gibi bir çok ünlünün ziyaret ettiği Buldan Evi, misafirlerine hem Denizli’yi hem de Buldan ve dokumalarını tanıtıyor, kültür elçiliği yapıyor. Ünlülerin daha çok Buldan dokuması peştamal ve plaj giyimi satın aldıklarını söyleyen Buldan Evi İşletmecisi Mehmet Mustak, bu sezon yabancı turist sayısının az olduğunu söyledi.

denizli-buldan-evi-unlulerin-adresinde-2

ADNAN POLAT’A KIRMIZI-SARI KAŞKOL
Son olarak Buldan Evi’ni ziyaret eden ünlüler arasında Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat bulunuyor. Adnan Polat’a buldan dokuması sarı-kırmızı kaşkol hediye eden Mehmet Mustak, “Bazı misafirlerimiz Buldan Evi’nin müdavimi oldu. Bir ürün satın almasalar bile gelip ürünlerimizi inceliyor, kahvemizi içiyorlar. Onlarla Denizli’yi ve Buldan’ı konuşuyoruz. Burada Buldan’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” dedi.

denizli-buldan-evi-unlulerin-adresinde-1

TERÖR ETKİLEDİ
Ankara, İstanbul ve Gaziantep’te meydana gelen terör saldırıların ardından 15 Temmuz gecesi yaşanan FETÖ darbe girişiminin turizmi olumsuz etkilediğini söyleyen Mustak, “Geçtiğimiz yıllarda ülkemize gelen Kate Moss gibi tanınmış ünlülere peştamal satmış, Denizli’yi ve Buldan’ı tanıtma fırsatı bulmuştuk. Ancak bu yıl yabancı turist sayısı ol olduğu gibi gelen ünlü de yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı