REKLAMI GEÇ

BULDANLILAR ÖĞRENCİLER İÇİN BULUŞTU

BULDANLILAR ÖĞRENCİLER İÇİN BULUŞTU

İzmir Buldanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 22. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kuşadası’nda düzenlediği gecede, Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Buldanlıları buluşturdu. Dernek Başkanı Mehmet Seyrek, Hem Buldanlıları bir araya getirmek, hem de geceden elde ettikleri gelirle üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıları gelenekselleştirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2015 Salı, 09:20

İzmir Buldanlılar Kültür ve Dayanışla Derneği’nin Kuşadası Fantasia 5 Otel’de düzenlediği 22. Kuruluş yıldönümü yemeğine Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuş, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Başkan Yardımcısı Hikmet Şenözen, Ticaret Odası Başkanı Halil Türkmen, Ege-Bir Derneği başkanı Hüseyin Reşit Öz, İzmir Buldanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Seyrek ile İzmir, İstanbul, Antalya gibi Denizli dışında yaşayan çok sayıda Buldanlı katıldı. 

Dernek Başkanı Mehmet Seyrek, “Derneğimizin kuruluş yıldönümünde her yıl gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi geleneksel hale getirdik. Amacımız, Türkiye’nin dört bir tarafından yaşayan Buldanlıları bir ayaya getirmek ve iletişimi güçlendirmek. İkinci bir amacımız da geceden elde ettiğimiz gelirle Buldan’da okuyan üniversite öğrencilerine burs sağlamak” dedi.
Geceye katılan Buldanlılar hem hasret giderdi hem de doyasıya eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı