REKLAMI GEÇ

Başkan Gülbay’dan eriyen asfalt tepkisi

Başkan Gülbay’dan eriyen asfalt tepkisi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, yoğun sıcaklar ile birlikte asfaltta başlayan erimeye tepki gösterdi, yaşananların kader değil cezalandırma olduğunu öne sürdü. Başkan Gülbay, “Yapamayacaklarsa belediyeye devretsinler, bir kilitli parke döşeyelim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2017 Pazartesi, 15:41

Aniden bastıran ve mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklıkları asfaltta da erimeleri beraberinde getirdi.

Bu sorunu yaşayan ilçelerin başında da Buldan geliyor. Eriyen asfalt tuzak haline geldi, vatandaşların terlikleri ve ayakkabıları asfaltta kaldı. Bu durum bazı küçük kazaları da beraberinde getirdi.

Buldan halkının tepkisine Belediye Başkanı Mustafa Gülbay tercüman oldu. Yaşananlara isyan eden Gülbay, bunun kader değil cezalandırma olduğunu öne sürdü.

Buldan Belediyesi iş makinalarıyla kumlama çalışmaları başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanı Gülbay “Büyükşehir Belediyesine ve Karayollarına müracaat ettik. Bize ihalenin yapıldığını ancak sözleşmenin yapılmadığını bildirdiler. Yine geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı bilgilendirmek maksadıyla ziyaret ettikten sonra bize tamam demelerine rağmen bu yola mıcır attılar. Buradan soruyorum, bu yolu sıcak asfalt atmamaları bizleri cezalandırmak mıdır? 2016 bütçesinde olmasına rağmen atık su tesisleri yapılmadı hala Menderes nehrini kirletmeye devam ediyoruz. Ben de Buldan’a verilmeyen hizmetleri protesto amacıyla toplantılara katılmadım. Buldan’da sadece CHP’ye oy veren vatandaşlar yaşamıyor, AKP’ye, MHP’ye ve ya başka partilere oy vermiş Buldanlı hemşerilerimizde yaşıyor. Daha bugün üç aracın karıştığı trafik kazası yaşandı. İnsanlarımız bu mübarek bayram günü ölebilirlerdi. Bu yolun yapılması için illaki insanların ölmesi mi bekleniyor? Denizlinin en fazla vergi veren ilçesi Buldan olmasına rağmen bu yolu yapmıyorlar. Serinhisar’ın, Tavas’ın aldığı hizmetlerden bizler neden alamıyoruz. Eğer bu yol yapılmayacaksa bıraksınlar biz Buldan Belediyesi olarak kilitli parke taşı döşeyelim. Bu sıcak havada eriyen asfaltta vatandaşlarımız mağduriyet yaşamaması için Buldan Belediyesi ekipleri canla başla kumlama çalışmaları yapıyorlar” dedi.

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 27 Haziran 2017, 00:23

tüm para tavasa harcanıyor nedense. bu zeybekçiye oy vermedi kale. en çok oyu kaleden aldı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı