REKLAMI GEÇ

Şevik: Ak Parti göstermese de adayım

Şevik: Ak Parti göstermese de adayım

Denizli Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, Ak Parti’den aday gösterilmeyince yine de aday olacağını açıkladı Buldan’ın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, partisi tarafından aday gösterilmeyince bağımsız ya da başka bir partiden aday olacağını açıkladı. Sert açıklamalarda bulunan Şevik, partisinin kendisinden yana değil, talebesi İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Kırık’tan yana tercih kullandığını belirterek, “Biz masa başında gömülmeyi değil, sandıkta gömülmeyi tercih ederiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2014 Salı, 12:33

ŞENGÜL BOZ
AK Parti Buldan Belediye Başkan adayı olarak, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Kırık’ın açıklanması üzerine Buldan’ın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, bağımsız ya da başka bir partiden ada olacağını açıkladı. Şevik, “Biz hizmetlerimizi bir partiye camiaya bağlı olarak gerçekleştirmedik. Buldan’ın sorunlarını biliyoruz. O nedenle hizmete devam edeceğiz. Adaylığımızın bağımsız mı yoksa başka bir partiden mi olacağını arkadaşlarımızla toplantı yapıp durum değerlendirmesinden sonra netleştireceğiz” dedi.

“SANDIĞA GÖMÜLMEYİ TERCİH EDERİM”
“Masa başında değil, halkın tercihi ile sandığa gömülmek isterim” diyen Başkan Mustafa Fahri Şevik, “Bağlı bulunduğum partimin tercihi benim yetiştirdiğim, benim talebem olan Ahmet Kırık’tan yana oldu. Ancak biz masa başında bireylerin tercihleri doğrultusunda geri çekilmeyeceğiz. Biz vatandaşların tercihi ile sandığa gömülmeyi tercih ettik ve 30 Mart yerel seçimlerinde her koşulda aday olarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ŞEVİK’TEN YAZILI AÇIKLAMA

Ak Parti’nin ilçe adaylarının netleşmesinin ardından yazılı açıklama yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bağımsız mı yoksa başka bir partiden mi aday olacağının birkaç gün içinde netleşeceğini duyurdu. İşte Şevik’in o açıklaması…

Buldan Belediye Başkanı olarak tam 7 yıldan bu yana Buldan halkına hizmet verdik. Bu hizmetlerimizi hiçbir karşılık beklemeden, sadece ve sadece Buldan’ın çağdaş bir yaşam standardını yakalamasını hedefiyle gerçekleştirdik. 30 Mart 2014 Yerel seçimleri için Ak Parti adayı olarak yeniden hizmete talip olduk. Ancak Parti genel merkezinin tercihi başka bir aday ile seçimlere girmek yönünde oldu. Önce bu adaya bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Ancak, geçen yıllar gösterdi ki, Buldan için yapılan hiçbir çalışma yeterli değildir. Biz adaylığımızı bu gerçek üzerinden açıklamıştık.

Ak parti’nin başka bir adayı tercih etmesi, Buldan için düşündüğümüz hizmet profilini değiştirmemektedir. O nedenle adaylık fikrimiz değişmedi. Masa başında kaybetmiş olabiliriz. Yaptığımız çalışmalar yeterince değerlendirilmemiş olabilir. Ama bu bizim hizmet arzumuzu ortadan kaldırmak bir yana daha da kamçılamaktadır. Adaylık çalışmalarımıza dün olduğu gibi bu gün de kesintisiz olarak devam ediyoruz. Çalışmalarımızın yönü bundan sonra ne olur, buna bir- iki gün içinde karar vereceğiz. Ama ilk adım olarak AK Parti’den istifa etmek gerektiği düşüncesindeyim. Bu hem hizmet ahlakı, hem hizmetin sürekliliği, hem de siyasi ahlak için zorunlu olmaktadır.

Bu arada Ak Parti İlçe teşkilatı yönetiminden pek çok arkadaşımız da aynı düşünce ile istifa dilekçelerini hazırladılar. Biz arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz.  Hiçbir şey yapılan ve yapılacak hizmetlerden daha önemli değil. Bu düşünceme siyasi partiler de dahil. Önemli olan siyasi parti kimlikleri değil, bizim halkın mutluluğu için yaptığımız hizmetlerdir.

Gelişmelerden siz değerli basın mensupları ve kamuoyuna bilgi vermeye devam edeceğiz. Kamuoyu ve Buldan halkımızın bilgisine sunarım.

Yorumlar

buldanlı   -  Bağlantı 22 Ocak 2014, 00:51

refarandumda %65 hayır çıkan buldan akp ye değil başkana vermişti oyunu büyük ihtimalle demokrat partiye girip aday olacaktır kazanma şansı azalmakla birlikte akp nin kazanma şansını bitirmiştir

Tuco Salamanca   -  Bağlantı 21 Ocak 2014, 15:47

buldan ak partici değil
buldan mustafa fahri şevikçi

başkanım oylarımız senin

ahmet turhal   -  Bağlantı 21 Ocak 2014, 13:17

DAHA BİRÇOK İLÇEDE ADAY GÖSTERİLMEYENLER BAĞIMSIZ ADAY OLUYORMUŞ AK PARTİ İLÇELERİ KAYBETTİ GEÇMİŞ OLSUN…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı