REKLAMI GEÇ

Hastaneye 26 bin lira katkı

Hastaneye 26 bin lira katkı

Buldan Belediye Başkanı Musfata Gülbay, Göğüs Hastalıkları Hastanesi yararına düzenlenen deve güreşlerinden 26 bin 656 lira gelir elde edildiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2016 Çarşamba, 11:47

Buldan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşleri, geçtiğimiz pazar günü Doğanköy Mahallesi’nde özel olarak hazırlanan arenada yapıldı. Farklı illerden 130 devenin boy gösterdiği güreşlerden sağlanan gelir, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne cihaz alımında kullanılacak.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, organizasyonun tertip komutesinde CHP, AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin görev aldığını, gelir ve gider hesaplarının şeffaf bir şekilde tutulduğunu söyledi. 18 Mart Cuma günü çalışma saati bitimine kadar deve güreşleriyle ilgili hesapların açık tutulacağını kaydeden Gülbay, “13 Mart 2016 tarihinde yapılan deve güreşlerinden Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine cihaz alımında kullanılmak üzere 26 bin 656 lira gelir elde edilmiştir. Cuma gününe kadar bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için hesaplarımızı açık tutacağız” dedi.

Kaynak: Buldan’da Yaşam

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı