REKLAMI GEÇ

Dolandırıcılar bu kez de çiftçilere dadandı

Dolandırıcılar bu kez de çiftçilere dadandı

Çiftçilerin başı dolandırıcılarla dertte. Çameli’de dün gündeme gelen kiraz dolandırıcılığının ardından bu kez de Buldan’da çilek dolandırıcılığı ortaya çıktı. Çiftçiler, ürünlerini verdikleri tüccarın paralarını ödemeden kaçtığını iddia etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2016 Çarşamba, 16:23

Çiftçilerin başı son günlerde dolandırıcılar ile dertte. Çameli’nin Bıçakçı, Kızılyaka, Sofular, Cevizli ve Arıkaya Mahalleleri’nde aldıkları ürünlerin ödemesini peşin yapan ve güven oluşturan dolandırıcılar, son partileri de alıp kayıplara karışmış, çiftçiler ciddi şekilde dolandırılmıştı.

BULDAN ÇİLEK ÜRETİCİSİ DE DOLANDIRILDI
Benzer bir yöntemle bu kez de Buldanlı çilek üreticileri dolandırıldı. Bir süredir Buldan’da çilek alan bazı kişiler, yine ilk partilerin ücretini peşin ödedi ve güven oluşturdu. Son partileri topladıklarında üzerlerinde nakit olmadığı ve birkaç gün içinde ödemenin yapılacağını söyleyen aracılar, oluşturdukları güven sayesinde çilekleri alarak ilçeden ayrıldı.

3 HAFTADIR ULAŞAMIYORLAR
Aradan geçen 3 haftalık süreçte ürünlerini verdikleri kişilere ulaşamayan Buldanlı çilek üreticileri dolandırıldıklarını ileri sürdü, şikayetçi oldu. Emniyet yetkilileri üreticileri dolandırıcılara karşı uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı