REKLAMI GEÇ

“Geleceğin Buldan’ını Birlikte İnşa Ediyoruz”

“Geleceğin Buldan’ını Birlikte İnşa Ediyoruz”

Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim sonrası için projelerini açıkladı. “Gelecek seçimler için değil Gelecek nesiller için” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Mustafa Şevik, “Geleceğin Buldan’ını köyümüzle, Yenicekentimizle ve Buldanlılarla birlikte inşa etme seferberliğimiz yeni projelerle devam edecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 12:40

AK Parti’den istifa ederek Demokrat Parti’den Buldan Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Şevik, yeni dönem projelerini bir kitapçıkla açıkladı. Otogar projesinden, olimpik yüzme havuzuna, kapalı pazar yerinden sokak düzenlemelerine kadar çok sayıda projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirten Şevik,“Bir başka projemiz mezbahanın yenilenmesi. Yeni mezbaha canlı hayvan pazarının atardamarı olacak. Amaç sadece Buldan’ın değil, tüm bölgenin ihtiyacını karşılamak” dedi.
PROJE-ANONS

Ayrıca, turizme yönelik projelerinin de hazır olduğunu vurgulayan Şevik, “Girne, Vakıf Alanı, Topdamı ve Kestane Deresi yeni düzenlemeler ile Buldan’ın akciğerlerini oluşturacak. Yeşil alanı arttırılmış, kullanışlı ve bakımlı parklar, hem halkımızın gündelik gezi alanları olarak, hem de doğayı korumacı anlayışın örneği olarak hizmet verecek.

Yayla Gölü-Buldan arasına kurulacak olan teleferik, termal tesisler ve geleneksel tekstil üretimi bölge turizminin çekim merkezi olacak. Colossae otel turizmin ekonomik katkısını kalıcı hale getirecek” diye konuştu.

Uzun vadeli turizm gelirlerinin Buldan için çok önemli olduğunun altını çizen Şevik, “Bunu sağlamak için tarih ve kültür turizminin yararlarını çok önemsiyoruz. İlçemiz sınırları içinde yer alan Tripolis antik kenti, en az Hierapolis ve Laodikeia kadar önemli bir kent.
denizli-buldan-mustafa-sevik-ozgecmis-anons
Bu kentleri birbirine bağlayan antik kral yolunu Buldan’a bağlayan bir düzenleme, uzun vadede Buldan ekonomisinin geleceğinin sigortası olacak. Buldan’ın geleneksel Anadolu mimarisi ve geleneksel el dokuması bu turizm projesini mümkün kılan en önemli değerlerimiz. Bütün stratejik planlamamızı bu fikir üzerine kuruyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı