REKLAMI GEÇ

Gelin altınlarla kaçtı

Gelin altınlarla kaçtı

Buldan’da eşi öldükten sonra yeniden evlenmek isteyen yaşlı adamın, Ağrı’dan getirdiği gelin adayı, 10 bin TL başlık parası ve 9 bin TL değerinde ziynet eşyası ile kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 15:53

Buldan’ın Derbent Mahallesi’nde oturan 56 yaşındaki O.Ö eşi öldükten sonra yeniden evlenmek istedi. Kendisine Doğu illerinden uygun eş bulabileceği söylendi. Bu teklife sıcak bakan O.Ö, Doğu Anadolu’nun bazı illerinde kendisine gösterilen eş adaylarını yerinde tanımaya gitti. Birkaç eş adayından sonra Ağrı’dan 40 yaşındaki Ş.Ç. ile evlenmeye karar verdi. Ş.Ç ile de anlaşan O.Ö, kadının yakınlarına 10 bin TL başlık vererek, Buldan’a getirdi.

Buldan’da evlilik hazırlıklarına başlayan O.Ö kadınla birlikte ilçedeki bir sarraftan 9.000 TL’lik bilezik ve takı aldı. Çift diğer alışverişlerini yapmak için Manisa’nın Sarıgöl ilçesine gittiler. Burada Ş.Ç tuvalete gitmek bahanesiyle O.Ö’den ayrılarak kayıplara karıştı. Uzun süre Ş.Ç’yi bekleyen O.Ö, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu.

KADININ BAŞKA KURBANLARI DA VAR
Buldan Polisi sarrafa ait kamera kayıtlarından sürdüğü iz ve Ağrı polisiyle yaptığı ortak çalışma ile kadının buna benzer pek çok suçtan aranan Ş.Ç. olabileceği ihtimali üzerine, Ş.Ç’nin Ağrı polisinden fotoğrafını istedi. O.Ö, kendisine gösterilen fotoğraftan Ş.Ç’yi teşhis etti. Polis Ş.Ç’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı