REKLAMI GEÇ

Gülbay’dan büyükşehire yol dilekçesi

Gülbay’dan büyükşehire yol dilekçesi

Denizli,Buldan,Mustafa Gülbay,DESKİ,dilekçe

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2015 Pazar, 16:12

Buldan Belediyesi’nden, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne “yollarımızı yapın” dilekçesi… Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay imzasıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na gönderilen dilekçede, DESKİ’nin altyapı çalışmaları sırasında bozulan yolların asfalt ve kilitli parke taşıyla kaplanması istendi.

DENİZLİHABER

Buldan’in CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, ilçenin bazı mahallelerinden DESKİ tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirildiğini, bu sırada bozulan yolların kullanılamaz hale geldiğini, bu sorunun acilen çözülmesini beklediklerini belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na yazdığı dilekçede, yolların asfalt ve kilitli parke taşıyla kaplanması talebini dile getiren Başkan Gülbay, “İlçemiz sınırları içindeki muhtelif mahalllerin cadde ve sokaklarında DESKİ tarafından altyapı çalışması yapılmıştır. Bu çalışmadan sonra kumlama yapmamıza, mıcır dökmemize rağmen cadde ve sokaklar kullanılamaz hale gelmiştir. Buralara kaplama türüne göre acilen asfalt dökülmesi ve kilitli parke taşı döşenmesi gerekmektedir” dedi.

Gülbay, bu talebinin “Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi Çalışma Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri gereğince yerine getirilmesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı