REKLAMI GEÇ

Her gün 700 kişilik sofra kuruluyor

Her gün 700 kişilik sofra kuruluyor

Buldan’ı Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından 8 yıldan bu yana hayırseverlerin katkılarıyla verilen iftar yemeğinde her gün 700 kişi ağırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2015 Pazar, 13:01

Buldan’ı Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen ve sekiz yıldır devam eden iftar yemeği geleneği bu yıl da devam ediyor. Her gün bir hayırsever tarafından karşılanan yemeklerde vatandaşlarla birlikte Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrenciler iftarlarını açıyor.

Sekiz yıldır hiçbir sıkıntı yaşanmadan iftar yemekleri düzenlediklerini ifade eden Buldan’ı Güzelleştirme ve Turizm Derneği Başkanı Mehmet Yakın “Ahmet Terzioğlu Güzelleştirme Düğün Salonunda hayırseverlerimiz tarafından karşılanan iftar yemeklerinde her gün 700 dolayında vatandaşımızla birlikte İtfaiye personelimize, emniyet teşkilatımıza, Hastanemize ve Tripolis kazılarında çalışan işçi kardeşlerimize yemeklerini veriyoruz. İftar yemeklerimizin malzemelerinin tamamını Buldanlı esnafımızdan ihaleyle alıyoruz. Amacımız Ramazanın feyiz ve bereketini hep birlikte beraberce yaşamak ve yaşatmaktır. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımı sunuyor, yardımlarının Allah katında kabul edilmesini niyaz ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı