REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Buldan Tuğrul’a emanet

İYİ Parti Buldan Tuğrul’a emanet

İYİ Parti’nin ilçe kongreleri sürüyor. Buldan’da yeni yönetimi belirleyen partinin ilçe başkanı Mehmet Tuğrul oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2018 Salı, 11:23

İYİ Parti Buldan İlçe Kongresi, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Coşkun yaptı.

İlk kongrede işbaşına getirilen Başkan Mehmet Tuğrul, kongreye katılanlara seslendi, teşekkür etti. Türkiye’nin genel siyasi durumunu değerlendiren Tuğrul, iktidarın koltuğunu sağlamlaştırma derdinde, muhalefetin de halka heyecan vermekten uzak olduğunu söyledi.

Tuğrul, “Kutuplaşmış, cepheleşmiş, bölünmüş bir sosyal yapı kayıkçı kavgası ile iktidar hep iktidar, muhalefet ise hep muhalefet. Maalesef öğrenilmiş çaresizlik yaşıyoruz halk olarak. Çaresizliğin çaresi İYİ Parti olacaktır. Seçenek yok diyenlere işte seçenek işte: İYİ Parti” dedi.

Türkiye’nin dava peşinde koşan, bu uğurda ömür tüketenlerin ülkesi olduğunu anlatan Tuğrul, “İnandığımız davamızın peşinden gideceğimiz, idealist, yürekli ve cesur bir lider, ona inanmış biz de varız diyenlerle tüm engelleri ve zorlukları aşmamız mümkündür.

Mehmet Tuğrul başkanlığındaki İYİ Parti Buldan İlçe Yönetimi, Mediha Demircioğlu, Münevver Araç, Filiz Yeşildağ, Safiye Başözen, Hatice Yastıkçı, Feride Özkan, Ali Çeliker, Adem Yeşildağ, Eza Koray Dinçer, Süleyman Yoldaş, Haluk Çakmacıoğlu, Kadir Açar, Mehmet Gonca, Erdem Özcan, Ramazan Atıl, Ahmet Sarıoğlu, Bayram Uğurcu, Nabi Barıtoğlu, Raşit Uşaklı, Mehmet Karatosun, Ali Serdar ve Lütfi Utku’dan oluştu.

(Kaynak: Buldanyasam.net)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı