REKLAMI GEÇ

Kar edip etmediklerini merak etmediler

Kar edip etmediklerini merak etmediler

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu’nun Buldanlı tekstilcilere yönelik düzenlediği, ‘Tekstilde Kar Edebiliyor Muyuz?’ konulu paneli, tekstilcinin ilgisini çekmedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2014 Salı, 09:50

Nüfusunun çoğunluğunun tekstille uğraştığı Buldan’da, Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu’nun bilimsel araştırmaları paylaşacağı panel tekstilcinin ilgisini çekmedi. Öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr. Emine Utkun ve Yrd. Doç. Dr. Serkan Özdemir ile okutman Erkan Yeşil’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Tekstilden Kar Edebiliyor Muyuz?” konulu panel,Ahmet Terzioğlu Güzelleştirme Düğün Salonu’nda yapıldı.
denizli-buldan-takstil-paneli-ic

Akademisyenler,Buldan için uzun çalışmalar sonrasımaliyet hesaplarının nasıl yapılacağı, karlılığa nasıl geçileceği gibi konulardasunum hazırladı. Ancak, panele ilginin pek olmaması nedeniyle bunu az sayıda tekstilciyi aktarabildiler.

Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Haytoğlu’nun da katıldığı panelde katılımcılara maliyet hesabının nasıl yapılacağı ve bunun için teknolojinin nasıl kullanılacağı anlatıldı. Panele tekstilcilerin katılmaması ise eleştiri konusu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı