REKLAMI GEÇ

Makam aracı değil, dolmuş kullanıyor

Makam aracı değil, dolmuş kullanıyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana dolmuşla yolculuk yapıyor. Son dönemde kendisine bir makam aracı alması yönündeki telkinlere, yanıt veren Gülbay, “Bu kadar borcumuz varken, makam aracı almayı gayr-ı ahlaki buluyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 15:58

Buldan’ın CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, seyahatlerinde makam aracı değil, dolmuşu tercih ediyor. Göreve geldiği günden bu yana makam aracı almayan Gülbay’a yakın çevresinden, “Sen Buldan’ı temsil ediyorsun, makam aracı almalısın” tavsiyeleri geliyor. 

“ÖNCELİKLİ MESELEMİZ BU DEĞİL”
Gülbay, Buldan Belediyesi’nin borçları ve birçok önceliği olduğunu belirterek, bu durumda makam aracı almayı gayr-ı ahlaki bulduğunu söyledi. Başkan Gülbay, “Değerli çalışma arkadaşlarım ve çoğu meclis üyem makam aracı konusunda ısrarla; ‘Sen Buldan’ı temsil ediyorsun bir an önce makam aracı almalısı’ şeklinde telkinde bulunuyorlar. Doğru söylüyorlar. Biliyorum öncelikle benim rahatımı düşünüyorlar. Ama kusura bakmasınlar almayacağım. Çünkü ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını geçtim, Buldan Belediyesi personeli ve esnafına çok büyük tutarlarda borcumuz varken, bizim makam aracı almamızı hem haksız, hem de gayr-i ahlaki buluyorum. Kaldı ki ben, üstte kalarak, farklı yaşayarak toplumun dönüştürülebileceğine, bir yerlere çekilebileceğine, Dr.Abdullah Sayıner zamanındaki günlere dönülebileceğine, o günlerdeki imece ruhumuzun canlandırılabileceğine inanmıyorum. Şu anda esas sorunumuz bu” dedi.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 26 Ocak 2015, 19:50

kutluyorum. örnek bir davranış. halka hizmet için ortaya çıkan herkes yapmalı.

Volkan   -  Bağlantı 26 Ocak 2015, 18:20

Sayın Başkanı canı gönülden tebrik ederim.İşte sosyal belediyecilik budur.’Esnafımıza borcumuz varken makam aracı alamam’ diyebilmektir sosyal belediyecilik.İnşallah Buldan Belediyesi’ni düzene sokarsınız Başkan Bey…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı