REKLAMI GEÇ

MHP’li başkandan bayraklı, Kuran’lı start

MHP’li başkandan bayraklı, Kuran’lı start

Buldan’da MHP ilçe yönetimi değişti. İlçe başkanlığına getirilen Mehmet Tuğrul, yönetim kurulu üyelerine Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ederek görevine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 09:18

MHP Buldan ilçe yönetimi yenilendi. İl yönetimindeki değişiklik Buldan’a da yansıdı e Buldan’da başkanlığa Mehmet Tuğrul getirildi. Yönetim kurulunu oluşturduktan sonra ilk toplantısını yapan Başkan Tuğrul’un ilk icraatı da ilginç oldu. Tuğrul, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarına Türk Bayrağı ve Kuran hediye etti. Tuğrul, “Çıktığımız bu kutlu yolda şanlı bayrağımızın göklerden inmemesi ve bizler rehberlik etmesi için kutsal kitabımız Kuran- Kerim’i sizlere hediye ediyorum” dedi.

Buldan’a zarar verecek karar ve girişimlerin karşısında olacaklarını kaydeden Tuğrul, “Öncelikle bizlere bu görevi layık gördükleri için dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Mensubu olmaktan sonsuz onur duyduğum partimizin kararı ile ekmeğini yediğimiz, memleketimize hizmet etme görevi Genel Merkezimiz tarafından bana ve ekip arkadaşlarıma verilmiştir. Görev süremiz boyunca, Buldanımız için sonunu hayırlı gördüğümüz her türlü kararda, tüm sivil toplum kuruluşlarının ve toplulukların ve siyasi partilerin yanında olacağız” diye konuştu.

Tuğrul’un başkanlığındaki MHP’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Melih Büyükdere, Servet Demircioğlu, Aydın Araç, Kadir Açar, Fikret Aksoy, Ali Çeliker, Adem Yeşildağ, Mustafa Erol, Süleyman Yoldaş, Lütfi Utku, Ata İsmail Zeytinoğlu, Bülent Karaca, Murat Cabaroğlu, Muzaffer Yeşildağ, Ali Kızılkaya, Abdurrahman Mertsoy, Gökhan Ordu, Zeki Aydoğdu, Süleyman Gülsoy, Ali Serdar, Halil Katıçam, Bülent Taşdelen, Emin Çamkır, Erdem Özcan, Mehmet Tuncer, Hüseyin Kelebek

Yorumlar

ali koç   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 17:57

hayırlı uğurlu olsun abi bu kutlu yolculukta allah yardımcın olsun…

Necati TAHAL   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 10:40

Hayırlı olsun,başarılar dilerim. saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı