REKLAMI GEÇ

Öğrencilerden anlamlı teklif

Öğrencilerden anlamlı teklif

Kredi ve Yurtlar Kurumu Buldan Yurdu idareci ile öğrencileri, anlamlı bir kampanyaya imza attı. Lösemili çocuklar için oyuncak kampanyası başlatan öğrenci ve yurt idarecileri, vatandaşlardan oyuncaklarını vermelerini ve hastalığın pençesinde kıvranan minikleri sevindirmelerini istedi. Kampanyaya ilgi her geçen gün artıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 09:44

Buldan Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler tarafından planlanan ve yurt yönetimi tarafından da desteklenen kampanya çerçevesinde ilçedeki vatandaşların evlerinde kullanılmayan oyuncakları kuruma getirmeleri istendi. Toplanılan oyuncaklar daha sonra Onkoloji servisinde tedavi gören lösemi hastası miniklere dağıtılacak.

denizli-buldan-losemi-cocuklar-icin-oyuncak-kampanyasi-icKAMPANYA 1 OCAK’A KADAR SÜRECEK
Kampanyanın 1 Ocak tarihine kadar süreceğini belirten KYK Buldan Yurdu Müdürü Ahmet Koç, “Yurdumuzda kalan öğrencilerimiz bize çok anlamlı bir teklifte bulundular. Tedavi gören lösemi hastası minikler için oyuncak kampanyası başlatalım dediler. Bize çok insani gelen bu teklifi hemen hayata geçirdik. Buldan Yurdu olarak başlattığımız kampanya çerçevesinde, çocuklarının oynamadığı ya da çocukları büyüdüğü için artık kullanılmayan oyuncakları getirmelerini istiyoruz. Bu oyuncakları kampanya bitiminde onkoloji servisinde tedavi gören minilerimize dağıtacağız. Vatandaşlarımızdan ilgi bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı