REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri Buldan’ı keşfetti

PAÜ öğrencileri Buldan’ı keşfetti

Pamukkale Üniversitesi’nin ilçe tanıtım günleri kapsamında gerçekleştirdiği ilçe gezileri Buldan ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2016 Çarşamba, 10:17

Pamukkale Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “İlçe Tanıtım Günleri” sürüyor. Öğrenciler kez Buldan’ı ziyaret etti.

Buldan Belediyesi ve diğer kurumların desteğiyle hafta içinde Kınıklı Kampüsü’nde stand açan Buldan ilçesi, hafta sonunda ise öğrencileri ilçede ağırlayarak, doğal güzellikleri ve el sanatlarını ön plana çıkaran bir gezi programı düzenledi.

Geziye Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Buldan Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltı ile başlayan gezide Rektör Bağ, Belediye Başkanı Gülbay ve öğrenciler daha sonra Buldan sokaklarında kısa bir gezinti yaptı.

Buldan’ın el emeği tekstil ürünlerinin sergilendiği Buldan El Sanatları Kültür Merkezi’ni ziyaret eden heyet daha sonra Süleymanlı Yaylası’nı giderek Buldan Yayla Gölü’nün eşsiz manzarasında fotoğraf çektirdi.

Buldan’a bağlı Yenicekent Mahallesi’ndeki Tripolis Antik Kenti’ndeki öğle yemeği sonrasında burada bulunan rehberlerden, antik kent hakkında bilgi alan öğrenciler, kazısı Pamukkale Üniversitesi tarafından yapılan Tripolis Antik Kenti’ni de gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı