REKLAMI GEÇ

Satranç şampiyonasında 6. tur tamamlandı

Satranç şampiyonasında 6. tur tamamlandı

Buldan’da düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası’nda altıncı tur karşılaşmaları tamamlandı. Bu tur sonunda GM Mustafa Yılmaz, IM Burak Fırat, IM Cemil Can Ali Marandi, GM Alexander İpatov dört puanın sahibi olarak liderliği paylaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2014 Cuma, 16:05

Buldan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası devam ediyor. Stratejilerini kazanmak ve en iyi olmak üzerine kuran satrançcıların hamlelerini ilgiyle izleyen Buldanlılar, sporcuların kazanma heyecanına ortak oluyor.

ERDOĞDU İLE YILMAZ KARŞILAŞTI
Turnuvanın en çekişmeli müsabakalarından birisi Perşembe akşamı oynandı. Saat 20.00’de sona eren karşılaşmada, IM Mert Erdoğdu – GM Mustafa Yılmaz partisinden iki tarafta yarım puanın sahibi olarak ayrıldı.

Karşılaşmayla ilgili Türkiye Satranç Federasyonu resmi internet sitesinde, “Beyazlar ile oynayan Erdoğdu açılışta iyi olsa da Ad7 hamlesinden sonra siyahlar durumu eşitledi. Oyun sonunda Erdoğdu 51.Şf4 hamlesi yerine a3 hamlesi ile devam etseydi bu turdan tam puan ile ayrılabilirdi” yorumu yer aldı.

LİDERLİĞİ PAYLAŞIYORLAR
Altıncı tur sonunda GM Mustafa Yılmaz, IM Burak Fırat, IM Cemil Can Ali Marandi, GM Alexander İpatov dört puanın sahibi olarak liderliği paylaşıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı