REKLAMI GEÇ

Şevik’in oğlu ölümden döndü

Şevik’in oğlu ölümden döndü

Buldan eski Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Edirne Trakya Üniversitesi’nde okuyan oğlu Niyazi Necip Şevik ölümden döndü. Edirne kent ormanına pikniğe giden Necip Şevik ve arkadaşlarının üzerine ağaç devrildi. Olayda ağır yaralanan ve vücudunda çok sayıda kırık bulunan Niyazi Necip Şevik, iki ameliyat geçirdi. Oğlunun yanından bir an olsun ayrılmayan Mustafa Şevik, doktorların yeni ameliyatlar gerekebileceğini söylediğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 17:43

Olay, geçen hafta Perşembe günü meydana geldi. Buldan Eski Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Edirne Trakya Üniversitesi öğrencisi oğlu Niyazi Necip Şevik, Karaağaç bölgesindeki kent ormanına piknik için gitmişti.

Niyazi Necip Şevik, arkadaşlarıyla birlikte otururken, üzerlerine ağaç devrildi. Niyazi Necip Şevik ve 2 arkadaşı  yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kız öğrencinin omzunda incinme tespit edilirken, Niyazi Necip Şevik’in kaval kemikleri ve kalçasında çok sayıda kırık tespit edildi. Hemen ameliyata alınan Niyazi Necip Şevik’in durumunu haber alan babası Mustafa Şevik de, Edirne’ye gitti.

İKİNCİ AMELİYAT
Evladının başından bir an olsun ayrılmayan Mustafa Şevik, oğlunun bugün bir ameliyat daha geçirdiğini, doktorların yeni ameliyatlar gerekebileceğini söylediğini ifade etti. Şevik, “Şimdilik bekliyoruz. Ameliyatların başarılı sonuç vermesini ve iyileşmesini umut ediyoruz. Hemşehrilerimizin dualarını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı