REKLAMI GEÇ

Şevik’in Yenicekent çıkarması

Şevik’in Yenicekent çıkarması

Demokrat Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarına Yenicekent’te devam etti. Yenicekentlilerle projelerini paylaşan Şevik, “Yenicekentsiz Buldan kör, Buldansız Yenicekent topaldır” diyerek Yenicekent’i verdiği önemi vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2014 Cumartesi, 15:02

Buldan Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmaları için geldiği Yenicekent kasabasında, coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Başkan Şevik’in slayt gösterisi eşliğinde, belediye çalışmaları ve projelerini açıkladı.

ŞEVİK-KİMDİR-ANONSU

Demokrat Parti Denizli Büyükşehir Başkan adayı Mustafa Gürbüz ve ekibinin de konuk olarak katıldığı toplantıda Başkan Mustafa Şevik,Yenicekent için kum ocağı-beton santrali, spor sahası, soğuk hava deposu, düğün salonu, hal binası ve termal seracılıkla ilgili projelere yer verdi.
ŞEVİK'İN 17 PROJE-ANONSU

Şevik, Tripolis antik kentinin çok önemli bir turizm potansiyeli olduğunu vurguladı. Hierapolis-Tripolis ve Buldan Yayla gölü arasında açılacak olan turizm yolunun çok önemli bir getirisi olacağını ve Yenicent’in olduğu gibi, Buldan’ın kalkınmasına da katkı sağlayacağını belirtti.
denizli-buldan-yenicekent-sevik-ic

Yaklaşık üç saat devam eden toplantı boyunca, Şevik’in konuşması dinleyenler tarafından sık sık alkışlarla kesildi.
YENİCEKENT-GALERİ-ANONSU

BULDAN-SEVİK-KOY-PROJELERİ-ANONSU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı