REKLAMI GEÇ

TOBB Başkanı Evliyazadeler Konağı’nda

TOBB Başkanı Evliyazadeler Konağı’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Denizli’ye çıkarma yaptı. Denizli programına Buldan’dan başlayan Hisarcıklıoğlu, burada Evliyazadeler Konağı’nı ziyaret etti, kendisine hediye edilen el dokumalarını, TOBB merkezinde sergileyerek tanıtımını yapacağı sözünü verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2014 Pazartesi, 12:59

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu TOBB’un Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Denizli’ye geldi.

İlçe ziyaretleri de gerçekleştiren Hisarcıklıoğlu, Denizli Ticaret Odası ve TOBB yönetim kurulu üyesi Necdet Özer ile birlikte ilçe gezilerinin ilk durağı olan Buldan’da ziyaretler gerçekleştirdi. Buldan Ticaret Odası ve Belediye Sanat Merkezi’nin ardından Hisarcıklıoğlu Evliyazadeler Konağı’na misafir oldu. Buldan Evi Markası’nın sahibi Mehmet Mustak, Hisarcıklıoğlu’nu Evliyazedeler Konağı’nda ağırladı. Bağdaş kurup oturan Hisarcıklıkoğlu, Mustak’tan Buldan dokuması ürünler hakkında bilgi aldı. Hisarcıklıoğlu, kendisine hediye edilen Buldan ürünlerinin de TOBB’da tanıtım amacıyla sergileneceği sözünü verdi.

Hisarcıklıoğlu ziyaretlerine Buldan’ın ardından Sarayköy’de devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı