REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’ı Buldan’da kızdıran manzara

Vali Altıparmak’ı Buldan’da kızdıran manzara

Buldan Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılmak üzere ilçeye giden Vali Ahmet Altıparmak, Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan Müftülük lojmanın bakımsızlığına sert tepki gösterdi, “Bu kabul edilebilir bir durum değil” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2017 Salı, 17:07

Buldan Göğüs Hastalıklar Hastanesi’nin bazı bölümlerinin açılışı ve hastaneye katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketlerinin verilmesi için Buldan’a giden Vali Ahmet Altıparmak, tören sonrası Buldan Kaymakamı Murat Sarı ile birlikte Abbas Camii’nde incelemelerde bulundu.

Caminin yanında bulunan Müftülük lojmanında da incelemeler yapan Vali Altıparmak, binanın boş ve bakımsız olmasına çok sinirlendi. Bunun kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Altıparmak, bu binanın mutlaka değerlendirilmesini istedi.

“BİNA MÜFTÜLÜĞE AİT DEĞİL”
Lojman ile ilgili açıklama yapan Buldan İlçe Müftüsü Sedat Çakar, binanın kendilerine ait olmadığını belirterek, sahibinin Vakıflar Aydın Bölge Müdürlüğü olduğunu kaydetti.

Müftü Çakar, “Bina daha önceki dönemlerde müftü arkadaşlarımız tarafından alt katı Kuran Kursu, üst katı da lojman olarak değerlendirilmiş. Bu tamamen karşılıklı iyi niyetle olmuş. Binada tadilat yapmak isteyip bunu kiradan düşelim dediğimizde Vakıflar Bölge Müdürlüğü olur vermedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi de binayı kendilerine verilmesi karşılığı restore etmek istediğini söyledi, ancak bu da kabul görmedi. Binada geçmiş yıllardan kalan tabelaları ve içerisindeki sıra benzeri eşyaları da arkadaşlarımız alıyorlar” dedi.

(Kaynak: Buldan’da Yaşam Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı