REKLAMI GEÇ

Akcan’dan “Sandığa gidin” çağrısı

Akcan’dan “Sandığa gidin” çağrısı

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “24 Haziran’da mutlaka sandığa gidin, kime inanıyorsanız ona oy verin” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2018 Cuma, 16:40

Çal Halk Eğitim Merkezi ile İŞ-KUR’un birlikte açtığı ve Çal Belediyesi tarafından da desteklenen, “Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” Kursu’nu başarıyla tamamlayan 25 kadına belgeleri törenle verildi.

Develler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen törene Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Temel, İŞ-KUR İl Müdür Yardımcısı Ali Daşçı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Talat Çelikkaya ile kursiyerler katıldı.

Yapılan konuşmalarda, başta kekik olmak üzere tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinin Çal ve yöresindeki önemine değinildi. Tıbbi ve aromatik bitkinin bölgede daha çok yetiştirilerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması gerektiği vurgulandı.

“MUTLAKA SANDIĞA GİDİN”
Törende konuşan Başkan Akcan kursiyerleri kutladı, 24 Haziran seçimleriyle ilgili çağrıda bulundu.

Başkan Akcan, “Mutlaka sandığa gidip oyunuzu kullanın. Her hangi bir siyasi partinin propagandasını yapmıyorum. Bu ilçenin belediye başkanı olarak sizlere çağrımdır, mutlaka sandığa gidin. Türkiye, mahalleler, aileler mutlu olacaksa, anneler mutlu olmak zorunda. Çünkü Türkiye’yi yönetecek olan çocuklarımızı anneler yetiştiriyor. Ülkemizin beka sorunu var. Suriye, Irak, Afganistan ve Mısır’a bakınız. Oralar karıştığında başka ülkelere mülteci olarak gidiyorlar. Bizim gidecek bir yerimizde yok. 2014’te belediye başkanı oldum, genel seçimlerle ilgili pek konuşmadım. Şimdi konuşuyorum; Ülkemizde partiler üstü bir durum var. Nereye, hangi partiye ve kime inanıyorsanız oraya oy veriniz, ama mutlaka sandığa gidiniz. Dedikodulara, siyasi kaygılara aldırış etmeyiniz. 24 Haziran’da herkes oyunu kullanmalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu