REKLAMI GEÇ

Başkan Akcan’a karne verecekler

Başkan Akcan’a karne verecekler

Sosyal paylaşım sitesi facebookta Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan için bir yıllık hizmet süresinin değerlendirildiği bir karne hazırlanıyor. Denizli-Çal isimli sayfada, Çal halkından Başkan Akcan’a hazırlanacak karne için çeşitli sorular yöneltilerek, 100 üzerinden not vermeleri istendi. Başkan Akcan, “Etik çerçevesinde olan tüm eleştiri ve yorumlar kabulümdür. Eğer hazırlanacak karne bana verilmek istenirse de kabul ederim” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 09:50

Çal Belediye Başkanı Fetih Akcan 30 Mart yerel seçimlerinin ardından birinci yılını doldurdu. Bu bir yılın sonunda facebooktaki Denizli-Çal adlı sayfada Akcan için karne hazırlanmaya başlandı.

Vatandaşlara seçim öncesi vaadleri yerine getirme, belediye borçlarının ödenmesi, yapılan hizmetler, belediye personelini yönetme, basın ilişkileri, belediye personel alımı, büyükşehirden hizmet, bakanlıklardan hizmet, çevre düzenlemesi, meclis üyelerinin çalışması ve davranışları, verdiği sözü yerine getirme, belediye personelinin çalışma ve davranışı, halka davranışı, diğer partilere davranışı, oda seçimindeki davranışı, dışardan gelen misafirlere davranışı gibi sorular hazırlayan Denizli-Çal sayfası, Çal halkından karnede bulunan soruları 100 üzerinden değerlendirmelerini istedi.

Beş gün boyunca sürecek olan değerlendirme sonucunda notlar toplanarak karne yapılacak. Başkan Akcan’a not vermek isteyenler Facebook’tan Denizli-Çal sayfasında değerlendirmede bulunabilecek.

“TÜM ELEŞTİRİLER KABULÜMDÜR”
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, kendisi için karne hazırlığından yeni haberdar olduğunu belirterek, yapıcı ve etik çerçevelerde yapılan her türlü eleştiriye açık olduğunu, kendisine teslim edilmek istenmesi halinde karneyi almaya da hazır olduğunu söyledi. Akcan, “Biz halka hizmet ediyoruz. Her şeyi halk için yapıyoruz. Halkın bize oy vermesinden doğal bir şey olamaz. Yaptıklarımızı takdir eden de vardır, beğenmeyen de. Yetersiz bulanlar da olabilir. Biz her türlü yapıcı eleştiriye açığız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu