REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Çal’da açılış ve temel törenleri

Büyükşehir’den Çal’da açılış ve temel törenleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Süller-Hançalar Yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını gerçekleştirdi, Süller Mahallesi’nde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 12:44

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal’ı ziyaret ederek bir dizi açılış ve temel atma töreni gerçekleştirdi. Başkan Zolan’ın Çal ziyareti Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın asfaltladığı Hançalar-Süller yolunun açılış töreni ile başladı. Daha sonra Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın Akkent Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gölbaşı Parkı’nın açılışını gerçekleştiren Başkan Zolan, Ortaköy Mahallesi’nde beton parke kilit taşı ile kaplanan bölgelerde incelemede bulundu. Son olarak Süller Mahallesi’nde 2000 tonluk ve 500 tonluk içme suyu depolarının temel atma törenine katıldı.

Törenlerde konuşan Zolan, Çal için ellerinden gelen hizmeti en üst seviyede yapmak için gayret gösterdiklerini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet verme ve çalışma noktasında biz gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Ama sizler bizim yanımızda olmasanız, o gücü o enerjiyi almamız, bu işleri yapmamız, yola çıkmamız da mümkün değil. Bizler önce Allah’a sonra sizlere güvenerek bu yollara çıktık. İnşallah el ele kol kola birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğun üstesinden geleceğiz” dedi.

Vatandaşlarla birlikte hareket ederek hem Denizli’de hem Çal’da hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Bunun yanı sıra artık Türkiyemizin güzelliği de önemli. Ben açılışını gerçekleştireceğimiz bu parkımızın ve diğer yatırımlarımızın halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerden önce ‘Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şimdi Denizli’de ne varsa tek tek getirmeye başladık. İnşallah bundan sonra da ‘durmak yok Akkent’e hizmet etmeye devam’ diyorum. Türkiye’nin bir numaralı şehri olana kadar uyumadan çalışacağız. Durmak yok çalışmaya, koşmaya devam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 9 29Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 13 26Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu