REKLAMI GEÇ

Çal Belediye Başkanı Akcan’a ödül

Çal Belediye Başkanı Akcan’a ödül

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a, “Yılın Belediye Başkanı Ödülü” verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2018 Salı, 12:35

KAMU-DER, yapılan saha çalışması sonucu Fethi Akcan’ı “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık gördü. Ankara’da düzenlenen ödül törenine siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

“SİSTEMİ KURDUK, YOLUMUZ AÇILDI”
“Yılın Belediye Başkanı” ödülünü alan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ödülü Çal halkı adına aldığını, ayrıca ödülün de Çal halkına ait olduğunu söyledi.

Akcan, “Meclisimizde görevli MHP, CHP ve AK Partili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödül Çal halkınındır, ben de onlar adına aldım. Bilindiği gibi 2014 yılında yerel yönetimde göreve başladık. Denizli Büyükşehir olmuş, belde belediyeler kapanmıştı. Göreve geldikten sonra enerjimizin çoğunu Büyükşehir nedeniyle yeniden yapılanmaya verdik. Sistemi kurmak biraz zaman aldı. Şimdi sistemi kurduk, yolumuz açıldı. Yeni dönemde Çal’a daha verimli hizmetler yapılacak. Ödül almama neden olan Çal halkına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu