REKLAMI GEÇ

Çal’da Kentsel Dönüşüm anlatıldı

Çal’da Kentsel Dönüşüm anlatıldı

Çal Belediyesi muhtarlara yönelik “Kentsel Dönüşüm” konulu toplantı düzenledi. Asilart Kentsel Dönüşüm Şirketi Yetkilisi Osman Saruhan, muhtarlara kentsel dönüşüm yasası ve uygulamanın ayrıntılarını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:27

Türkiye genelinde hızla yayılan ve ilimizde ise yeni yeni uygulanmaya başlanılan Kentsel Dönüşüm konusunda Çal Belediyesi, Asilart Kentsel dönüşüm şirketi ile ortaklaşa muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

denizli-cal-osman-saruhan-ic

Çal Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Asilart Kentsel Dönüşüm Şirketi yetkilisi İnşaat Mühendisi Osman Saruhan ve Çal genelindeki tüm muhtarlar katıldı.

Başkan Fethi Akcan, henüz yeni yeni duyulan kentsel dönüşüm konusunda lisanslı bir kurum olan Asilart Kentsel Dönüşüm Şirketi yetkilisi İnşaat Mühendisi Osman Saruhan’ı ilçelerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını, kentsel dönüşüm hakkında bilgi sahibi olduklarını belirtti.

Asilart Kentsel Dönüşüm yetkilisi İnşaat Mühendisi Osman Saruhan muhtarlara bireysel ve alansal bazlı kentsel dönüşüm uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını da yanıtlayan Saruhan, “Denizli’de 50 bin adet yapı risk altında. Kentsel dönüşüm Denizli’nin çehresini en kısa ve kolay yoldan değiştirerek, sağlıklı yapılar yapma konusunda ilk yol” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu