REKLAMI GEÇ

Akcan: “Bizimki gönül ittifakı”

Akcan: “Bizimki gönül ittifakı”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Cumhur İttifakı’nın adayı oldu. Bir dönem daha yetki için 31 Mart’ta halkın karşısına çıkacak olan Akcan, “2014 seçiminde her siyasi düşünceden insanımız tabanda gönül ittifakı yapmış ve seçimi kazanmıştık. Her zaman ‘aynı sokağın çocuklarıyız’ dedik. Asla ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadık. Çal, birlik ve beraberlik içinde bu seçimi de geçirecek ve 5 yıl önce kurduğumuz gönül ittifakı ile yola devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2019 Pazartesi, 11:52

MHP, Çal adayını geçtiğimiz Eylül ayında açıklamıştı. Belediye Başkanı Fethi Akcan ile ‘devam’ kararı alan MHP, geçtiğimiz günlerde de Cumhur İttifakı’nın diğer üyesi AK Parti’yi ikna etti ve Fethi Akcan, Cumhur İttifakı’nın Çal adayı olarak açıklandı.

“ÇAL AYAĞA KALKACAK”
Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Akcan, “2014’te milletimiz bize güvendi ve oylarıyla Çal’ı emanet etti. İttifaklar Türkiye’de 2018 genel seçimlerinde konuşulmaya başladı. Oysa Çal 2014 yerel seçiminde ittifakı gerçekleştirmişti. Bu ittifak siyasi partilerin kararı değil, Çal halkının kararıydı. Her siyasi görüşten insanımız bile inandı ve güvendi. Bu güvene layık olmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Denizli büyükşehir olduğundan sistem tamamen değişmişti. İlk 3 yılımız yeni sistemi oturtmakla geçti. Önümüzdeki dönem; Yeni yatırımlarla, Çal’ı ayağa kaldıracak projeleri hayata geçirme dönemi olacak” dedi.

“VİZYON KENT ÇAL DEDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Büyük halk ozanı Yunus Emre’nin, “Ben gelmedim ki kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” sözlerini şiar edindiğini kaydeden Başkan Akcan, “Çal’da yaşayan herkes aynı sokağın çocuklarıdır dedik, el ele gönül gönüle hizmet vaadinde bulunduk ve bunu da gerçekleştirdik. Aynı düşüncelerle ve aynı sistemle yola devam edeceğiz. Kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Her zaman dediğim gibi, aynı sokağın çocukları olan Çallılar, birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecek. Vizyon kent Çal dedik, sözümüzü tuttuk. Daha işimiz bitmedi. Hedefimiz yeni dönemde daha büyük projeler ve hedeflerdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu