REKLAMI GEÇ

Başkan Akcan’a en değerli hediye

Başkan Akcan’a en değerli hediye

Çal’da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı kursta, 25 günde tamamlanan Türk bayraklı filografi çalışması Belediye Başkanı Fethi Akcan’a hediye edildi. Akcan, “Hayatımın en anlamlı hediyesini aldım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 11:32

Tasarlanmış bir motif ya da desenin, ahşap malzeme üzerine çiviyle çakılıp, ardından çeşitli renklerde iplik veya teller geçirilmesi ile oluşturulan, farklı motif ve desenlerin ortaya çıkarılmasını sağlayan sanat eseri olan Filografi kursu, sadece Çal Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Akkent Mahallesi’nde açılan filografi kursunda Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Ümran Künarcı, kursiyerleriyle birlikte 25 günde yaptığı ve üzerinde Türk Bayrağı figürünün bulunduğu filografi çalışmasını Belediye Başkanı Fethi Akcan’a hediye etti.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Süleyman Ekici ile birlikte Başkan Akcan’ı ziyaret eden Ümran Künarcı, “Kurslarımızda maddi ve manevi desteğini her zaman aldığımız Belediye Başkanı Fethi Akcan için özel bir çalışma yaptık” dedi. Başkan Akcan ise, “Hayatımın en anlamlı hediyesini aldım. Özel bir çalışmayla ortaya çıkan Türk Bayrağı portresini ömrümün sonuna kadar saklayacağım” dedi.

Halk Eğitim Merkezi’nin Süller Mahallesi’nde açtığı kursta yapılan tual üzerine boncuk işleme tablosunu Süller’deki kurs öğretmeni Meral Turan, Başkan Akcan’a hediye etti.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, “Çal’da ev hanımları ve genç kızlarımızın meslek sahibi olup, aile ekonomilerine katkı vermeleri için Çal Belediyesi ile birlikte başarılı çalışmalar yürütüyoruz. Yerel yönetim ile birlikte ortaklaşa çalışmamız devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu