REKLAMI GEÇ

Çal’da terör lanetlendi

Çal’da terör lanetlendi

İstanbul’da 30’u polis, 38 kişinin hayatını kaybettiği terörist saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir tepki de Çal’dan geldi ve ilçede oynanacak amatör küme maçı öncesi taraftarlar dev Türk bayrağı açıp, sloganlar eşliğinde İlçe Stadı’na kadar yürüdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2016 Pazar, 14:39

Türkiye’yi yasa boğan dün akşamki hain saldırının ardından tepki seli oluştu. Yapılan açıklamalarla terör ve teröre destek verenler kınanırken, Çal’da futbolseverler ayağa kalktı. Denizli Süper Lig’de mücadele eden Çal Belediyespor ile Yeşil Çivril Belediyespor arasında oynanan maç öncesi “Çal Karası” isimli taraftar grubu hain saldırıya tepki gösterdi.

Çal Belediyesi önünde dev Türk bayrağı açan taraftar grubu, daha sonra “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları atarak yürüyüşe geçti. İlçe Stadı’na kadar yürüyen Çal Karası Taraftar Grubu, daha sonra tribündeki yerini alırken, sahada mücadele eden 2 takımın futbolcuları da Türk bayrağıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Karşılaşmayı izleyen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yaptığı açıklamada, taraftarların maç öncesi ve sırasında tepki göstermesinin doğal olduğunu belirterek, “Acımız büyük. Bu katliamları yapanları lanetliyoruz. Halkımızın talebi idamın geri gelmesidir. Teröre tepkimizi hayatın her alanında göstermeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu