REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den şehid evine ziyaret

Zeybekci’den şehid evine ziyaret

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 18 Eylül’de Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın, Çal İlçesi Bayıralan Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 09:35

Bakan Zeybekci’ye, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan ve askeri erkan eşlik etti.

Şehit babası İbrahim Arıkan, Bakan Zeybekci ile beraberindekileri, ailenin diğer fertleri ve köylüleriyle kapıda karşıladı. Şehidin akrabalarının yanı sıra babası İbrahim, annesi Hatice, eşi Ümmühan ile kardeşleri Metin, Mesut ve Fatma’ya başsağlığı dileyen Bakan Zeybekci, Türk’ün vatan bildiği topraklarda bayrağının şehit ve gaziler sayesinde dalgalandığını söyledi. Türk Milleti’nin tarihi boyunca hiç başını öne eğmediğini, aman demediğini, teslim olmadığını ve tutsak edilemediğini de ifade eden Bakan Zeybekci, “Kölelikten gelenler ise, bunları bilmezler. Daha doğrusu, hiçbir zaman şerefli bir hayat sürmeyenler, bunları asla bilemezler! Allah’ın izniyle, gelecek daha güzel olacak. Son çırpınışları demeyeceğim fakat bu dünyada bunları besleyenler devam ettikçe, bunlar kimlik değiştirecekler; varolmaya çalışacaklardır. Ancak, bu ülke de artık eskisi gibi değil; eski Türkiye hiç değil! Herşeyiyle yani tüm gücüyle, silah sanayisiyle, modern teknolojisiyle donatılmış araçlarıyla bunların tepesine inmeye devam edecek. Allah’ın izniyle de bir gün köklerini kurutacak” diye konuştu.

Kahramanca görevini ifa eden güvenlik güçlerimizden korkan teröristlerin kaçacak yer aradığını belirten Bakan Zeybekci, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde başımız dik, alnımız açık bir şekilde böyle güzel bir vatanda yaşayabiliyoruz. Onlarla güvenliğimizi sağlayabiliyoruz. Bizim hainlere kinimiz ve nefretimiz her geçen gün daha da artarken, onlar da her an kaçacak bir delik arıyor. Devletimiz askerimiz ve polisimiz ile hatta köy korucularımızla, her saniye tepelerinde. Bir gün mutlaka bitecekler. Bu hainler, bugün tıpkı burada olduğu gibi şehit anne babalarının asil ve metanetli duruşunu tahmin bile edemiyorlar. Buna tahammül de edemiyorlar. Şehitlerimizin geride kalan yakınları ile milletimiz böyle dik durdukça, onlar kahrolup gidecekler” dedi.

Bakan Zeybekci, telefon numarasını verdiği şehit babasına, devletin tüm imkanlarıyla günün her saati yanlarında olduklarını söyledi.

Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan için okunan Kuranı Kerim ile edilen duanın ardından Bakan Zeybekci ile beraberindekiler, köyden ayrıldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 30Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 27Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 29Parçalı Bulutlu